Έτοιμη για περισσότερη τηλεόραση η Nicole Kidman

nicole-kidman Jordan Strauss
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, είμαι έτοιμη για όλα. Είμαι διατιθεμένη να φάω τα μούτρα μου» δήλωσε η σταρ του Χόλυγουντ.

Έχοντας αφήσει το στίγμα της στην «μεγάλη οθόνη», η βραβευμένη με Όσκαρ Nicole Kidman είναι έτοιμη να κατακτήσει και την «μικρή οθόνη», δηλώνοντας έτοιμη για ακόμα περισσότερη τηλεόραση. Ο πρώτος της σταθερός ρόλος στην τηλεόραση ήταν στην σειρά «Big Little Lies» του ΗΒΟ, τον οποίο ακολούθησε με έναν σημαντικό ρόλο στον δεύτερο κύκλο του «Top of the Lake». «Μου αρέσει που για τις δυο σειρές που έχω κάνει για την τηλεόραση, κάθομαι με γυναίκες εκεί πέρα», σχολίασε η Kidman στην Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών (TCA) φέτος, ανοίγοντας κουβέντα για την σχετική έλλειψη «μεγάλων ρόλων» για γυναίκες στο Χόλυγουντ.

Μετά από σειρά έκτακτων εμφανίσεων, η Kidman έπαιξε τον πρώτο της σταθερό ρόλο στο «Big Little Lies».

«Αλλάζει κάτι; Ξέρω ότι δεν κάθομαι εκεί με άνδρες. Και τις δυο φορές ήμουν με γυναίκες και αυτό σημαίνει πως υπάρχουν οι ρόλοι στην τηλεόραση και αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό. Ως ηθοποιός, πηγαίνεις εκεί που υπάρχουν σπουδαίοι ρόλοι» συμπλήρωσε η Kidman. Μιλώντας για τα επόμενα σχέδια, η ηθοποιός υπογράμμισε πως «οπωσδήποτε» θα ήθελε να κάνει «περισσότερη τηλεόραση», αλλά για την ώρα δεν έχει κάτι συγκεκριμένο στα χέρια της.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Top of the Lake: China Girl» έκανε την πρεμιέρα του στο BBC 2 στις 27 Ιουλίου.

Πάντως η ίδια θα ήθελε να εξερευνήσει περισσότερο την χιουμοριστική της πλευρά. «Θα ήθελε να κάνω μια κωμωδία. Ποτέ δεν μου προσφέρουν τέτοιες ταινίες, πάντα μου προσφέρουν δράματα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, είμαι έτοιμη για όλα. Είμαι διατιθεμένη να φάω τα μούτρα μου. Ξέρω πώς να σηκωθώ ξανά, είμαι διατιθεμένη να σηκωθώ πάλι» υπογράμμισε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο TCA. Αν και δεν έχει εμφανιστεί σε πολλές κωμωδίες, η ίδια αποκάλυψε πως κάνει «ιδιαίτερα μαθήματα» σπίτι της, με την βοήθεια της 9χρονης κόρης της. Όπως εξήγησε, η κόρη της έχει το πνεύμα και το χιούμορ της Lucille Ball και αποτελεί πηγή έμπνευσης για την ίδια.