«Deadpool 2»: Μια πρώτη ματιά στη Zazie Beetz ως Domino

deadpool-2
ΤΡΙΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο αθυρόστομος μισθοφόρος της Marvel θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη το καλοκαίρι του 2018.

Ο Ryan Reynolds είναι ένας από τους μεγαλύτερους φαν του Deadpool και συχνά προβαίνει σε αποκαλύψεις, μέσω του Twitter, σχετικά με τις κινηματογραφικές περιπέτειες του αθυρόστομου μεταλλαγμένου μισθοφόρου της Marvel. Τελευταία αποκάλυψη του Reynolds είναι η πρώτη εικόνα της Zazie Beetz στον ρόλο της Domino. Οι φήμες για συμμετοχή της πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «Atlanta» στο «Deadpool 2» άρχισαν να κυκλοφορούν τον Μάρτιο και η εικόνα του Reynolds επιβεβαίωσε τον ρόλο της ως Domino. Όπως θα διαπιστώσουν οι φανς της πρώτης ταινίας, η εικόνα της Domino παραπέμπει στις promotional αφίσες της πρώτης solo ταινίας του Deadpool.

Όπως σε κάθε κινηματογραφική μεταφορά σειράς comics, οι ιστορίες των ηρώων συχνά προσαρμόζονται. Στα comics τής Marvel η Domino δημιουργήθηκε σε έναν απόρρητο κυβερνητικό πρόγραμμα για το τέλειο όπλο. Η Domino απέτυχε στον ρόλο της και κατέληξε να δουλεύει ως μισθοφόρος, χάρη στις εξαιρετικές σκοπευτικές ικανότητες της. Συχνά εμφανιζόταν στη σειρά «X-Force» της Marvel, όπου συμμαχούσε με τον Deadpool και τον Cable (τον οποίο θα ενσαρκώσει τελικά ο Josh Brolin). Ο Cable είναι ο γιος του Scott Summers (του Cyclops των X-Men) από ένα εναλλακτικό μέλλον, ο οποίος ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, στις μέρες μας.

Invision/AP / Richard Shotwell

Εκτός του Cable, ο Josh Brolin παίζει και τον Thanos στις ταινίες της Marvel.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, στη νέα ταινία του Deadpool θα εμφανιστούν οι Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Karan Soni και Stefan Kapicic από την πρώτη ταινία, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Jack Kesy και Shioli Kutsuna. Ο David Leitch θα σκηνοθετήσει τη συνέχεια, ενώ το σενάριο θα φέρει την υπογραφή των Paul Wernick και Rhett Reese για άλλη μια φορά. Το «Deadpool 2» θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018.