Απάντηση του Tom Holland στην κριτική της Kirsten Dunst

spider-man-web
ΤΡΙΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η «πρώτη» Mary Jane είχε ισχυριστεί πως η τριλογία του Sam Raimi με τον Spider-Man είναι η καλύτερη.

Ο πρωταγωνιστής του «Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του», Tom Holland, έδωσε μια απάντηση στα σχόλια της Kirsten Dunst αναφορικά με το πρόσφατο reboot του ήρωα της Marvel. Η Dunst είχε υποδυθεί την Mary Jane στην πετυχημένη τριλογία του Sam Raimi με τον Tobey Maguire ως Spider-Man. Στη συνέχεια, η Colombia Pictures αποφάσισε να κάνει ένα reboot στη σειρά και κυκλοφόρησε δύο ταινίες, με τον Andrew Garfield ως Peter Parker και την Emma Stone ως Gwen Stacy.

Άγνωστο παραμένει εάν η Kirsten Dunst είδε τελικά την νέα ταινία.

Οι αντιδράσεις κριτικών και κοινού δεν ήταν οι αναμενόμενες, οπότε αποφασίστηκε άλλο ένα reboot του Spider-Man, με τον Tom Holland στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μετά από μια εμφάνιση στο «Captain America: Εμφύλιος πόλεμος» της Marvel, ο νέος Spider-Man έκανε την πρώτη του solo εμφάνιση αυτό το καλοκαίρι, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Η Sony και η Marvel έχουν μάλιστα ανακοινώσει πως ο Spider-Man θα επιστρέψει σε μια νέα solo ταινία το 2019. Λίγο πριν την κυκλοφορία της νέα ταινίας, η Kirsten Dunst είχε σχολιάσει πως για πολλούς φανς του ήρωα της Marvel, η πρώτη τριλογία είναι η καλύτερη, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως το νέο reboot γίνεται αποκλειστικά με γνώμονα τα έσοδα στα box office.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Movie ‘n’ Co UK, ο Holland ρωτήθηκε τι πιστεύει για τις δηλώσεις της Dunst και απάντησε πως «ο καθένας έχει το δικαίωμα στη γνώμη του και δεν θα κρίνω. Σίγουρα δεν κάνω αυτήν την ταινία για τα λεφτά. Εννοώ είναι μια δουλειά που θα έκανε ο καθένας, ανεξάρτητα από το πόσο θα πληρωθεί». Ο Βρετανός έσπευσε να συμπληρώσει ότι «το μόνο που ξέρω είναι πως πέρασα απίστευτα σε αυτήν την ταινία και πραγματικά μου άρεσε. Εάν [η Dunst] δεν θέλει να πάει να τη δει, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Δεν την αντιπαθώ με κανέναν τρόπο για αυτά που είπε και έχει το δικαίωμα στη γνώμη της, όποτε όλα είναι καλά».