Το «Miami Vice» επιστρέφει μέσω Vin Diesel

miami-vice
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο Sonny Crockett και o Ricardo Tubbs ξεσκονίζουν τα παστέλ κουστούμια και ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες.

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες από τότε που το «Miami Vice» του Michael Mann μας αποκάλυψε την πιο «φαντασμαγορική» πλευρά της αστυνομίας και σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, ο Vin Diesel θέλει να επαναφέρει την καλτ σειρά στην μικρή οθόνη. Το άρθρο αναφέρει πως η εταιρεία παραγωγής του Diesel, η One Race TV βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σεναριογράφου του «Fast & Furious» Chris Morgan για ένα reboot της σειράς μέσω του NBC.

Η σειρά εξέφρασε απόλυτα την αισθητική της δεκαετίας του 1980.

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, πέραν του ότι θα είναι «βασισμένη στην πρωτότυπη σειρά». Οι περιπέτειες του Sonny Crockett (Don Johnson) και του Ricardo Tubbs (Philip Michael Thomas) διήρκησαν πέντε σεζόν, από το 1984 έως το 1990. Όλα αυτά τα χρόνια το αχτύπητο δίδυμο τα έβαλε με έμπορους ναρκωτικών και αδίστακτες συμμορίες, ενώ αποθέωσε παράλληλα την αισθητική της υπερβολής, με τα παστέλ κουστούμια, τις πολύχρωμες Ferrari και την μουσική του Phil Collins να γίνονται σήμα κατατεθέν την σειράς.

Colin Farrell και Jamie Foxx πρωταγωνίστησαν στην κινηματογραφική μεταφορά της σειράς.

Το 2006 ο Mann επανάφερε την σειρά στην μεγάλη οθόνη, με τους Colin Farrell και Jamie Foxx να αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει την σειρά. Σε αντίθεση με την τηλεοπτική της εκδοχή, η αισθητική της ταινίας ήταν σαφώς πιο σκοτεινή και λιγότερο πολύχρωμη, στα πλαίσια του gritty ρεαλισμού που κυριάρχησε στις αρχές των 2000s. Άγνωστο παραμένει εάν ο Diesel θα προχωρήσει με έναν αντίστοιχο ρεαλιστικό ή πιο «υπερβολικό» τόνο στο εγχείρημα του.