Βρέθηκε ο Scar του νέου «Βασιλιά των Λιονταριών»;

lion-king-scar
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Chiweter Ejiofor βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Disney.

Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Hugh Jackman να είναι ο εκλεκτός της Disney στην live action εκδοχή του «Βασιλιά των Λιονταριών»,  ο ρόλος του Scar φαίνεται πως θα πάει τελικά στον Chiwetel Ejiofor. Εφόσον έρθουν σε οριστική συμφωνία, ο χαρισματικός ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο από τον Jeremy Irons  και θα συνεργαστεί με τον James Earl Jones, o οποίος επιστρέφει στον ρόλο του Mufasa.

Reuters / Phil McCarten

O Ejiofor ήταν υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «12 χρόνια σκλάβος».

Ο Donald Glover θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστή της ταινίας Simba, ενώ ο Seth Rogen και ο Billy Eichner θα παίξουν τους ρόλους των Timon και Pumbaa. Μαζί τους θα εμφανιστεί και ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής John Oliver στον ρόλο του Zazu. Η ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Jon Favreau, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2019. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Favreau στο πρόσφατα D23, για τα ειδικά εφέ χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με αυτή του πρόσφατου ριμέικ του «Βιβλίου της Ζούγκλας». Στο ετήσιο συνέδριο της Disney μάλιστα είχε προβάλλει ένα απόσπασμα μιας σκηνής, η οποία ενθουσίασε τους παρευρισκομένους.

Disney

Η Disney ελπίζει να επαναλάβει την επιτυχία του «Βασιλιά των Λιονταριών» με το ριμέικ του Jon Favreau.

Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» που κυκλοφόρησε το 1994 είναι μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες animation όλων των εποχών, με τις παγκόσμιες εισπράξεις να ξεπερνούν τα 950 εκατομμύρια δολάρια. Η μουσική της ταινίας τιμήθηκε με βραβεία Όσκαρ, τόσο για το τραγούδι «Can You Feel Love Tonight» των Elton John και Tim Rice, όσο και το score που έγραψε ο Hans Zimmer.