Tο τρέιλερ για το «Mother!» του Aronofsky κυκλοφόρησε και είναι πιο ανατριχιαστικό απ' όσο περιμέναμε

mother
ΤΡΙΤΗ, 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Μια ματιά στο τρέιλερ αρκεί για να σε κάνει να θέλεις τη μαμά σου.

Η νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του πολυβραβευμένου Darren Aronofsky («Ρέκβιεμ Για Ένα Όνειρο», «Μαύρος Κύκνος» κ.ά.) είναι μόλις μερικές εβδομάδες μακριά από την επίσημη πρεμιέρα της που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο 74ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας (και 19 Οκτωβρίου στην Ελλάδα) και όπως είναι αναμενόμενο τρέιλερ και εικόνες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Tα πόστερ του Mother! μαρτυρούν πως δεν θα έχουμε «όνειρα γλυκά» μετά αυτή την προβολή.

Στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας, κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ στο οποίο βλέπουμε μια εφιαλτική αλληλουχία εικόνων που παραπέμπει σε ταινίες τρόμου όπως «Το Μωρό της Ρόζμαρι», προκαλώντας στρίψιμο στο στομάχι. Το Mother! παρακολουθεί τη ζωή ενός φαινομενικά ευτυχισμένου ζευγαριού (Jennifer Lawrence και Javier Bardem) που κλονίζεται όταν δύο απρόσκλητοι επισκέπτες (Michelle Pfeiffer και Ed Harris) φτάνουν στο σπίτι. Παράνοια, αγωνία και στρες παίρνουν σάρκα και οστά καθώς «Seeing is Believing», όπως αναφέρει και το τρέιλερ.

Δείτε το τρέιλερ εδω

Η αινιγματική υπόθεση της επερχόμενης ταινίας του Aronofsky σε συνδυασμό με το ανατριχιαστικό τρέιλερ, το υποβλητικό οπτικό υλικό (επίσημες αφίσες) και τη δραματική μουσική του Jóhann Jóhannsson επιτείνουν την αγωνία ακόμα περισσότερο, κάνοντάς μας να περιμένουμε με κομμένη την ανάσα τη μέρα που θα δούμε την ταινία στις αίθουσες.