Ο Donald Sutherland ετοιμάζεται για εκτόξευση στα αστέρια

donald-sutherland Thibault Camus
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Θα εμφανιστεί στo «Ad Astra» πλάι στον Brad Pitt, τον Tommy Lee Jones και την Ruth Negga.

Μετά τον Brad Pitt και τον Tommy Lee Jones, ανακοινώθηκε πως ο Donald Sutherland και η Ruth Negga θα εμφανιστούν στην νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του James Gray με τίτλο «Ad Astra». Ο Gray έγραψε το σενάριο της ταινίας σε συνεργασία με τον Ethan Gross και μέχρι στιγμής λίγες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για την πλοκή της.

O Donald Sutherland είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Tommy Lee Jones στην διαστημική περιπέτεια «Space Cowboys» του Clint Eastwood το 2000.

Ο Pitt πρωταγωνιστεί στην ταινία ως ένας μηχανικός που αποφασίζει να ταξιδέψει στο ηλιακό σύστημα, περίπου 20 χρόνια μετά τον χαμό του πατέρα του (Jones) σε μια αποτυχημένη αποστολή στον Ποσειδώνα. Στόχος της φιλόδοξης αποστολής ήταν να ερευνηθούν τυχόν σημάδια εξωγήινης ζωής, ενώ ο ήρωας της ταινίας επιχειρεί να μάθει τι απέγινε ο πατέρας του.

Invision/AP / Richard Shotwell

H Ruth Negga εμφανίστηκε στο «World War Z» με τον Brad Pitt.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστοί οι ρόλοι που θα ενσαρκώσουν ο Sutherland και η Negga στην ταινία, της οποίας τη γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα. Το «Ad Astra» φέρεται να έχει επηρεαστεί από την «Καρδιά του σκότους» του Joseph Conrad, το οποίο αποτέλεσε βάση της «Αποκάλυψης τώρα» του Francis Ford Coppola.