Ο Daniel Craig έχει τουλάχιστον άλλη μια ταινία Τζέιμς Μποντ στον ορίζοντα

spectre
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Παραδέχτηκε πως είπε κάτι «πραγματικά ηλίθιο» στην διαβόητη συνέντευξή του μετά το γυρίσματα του «Spectre».

Μετά από χρόνια διαβουλεύσεων και σκέψεων, ο Daniel Craig έφτασε σε συμφωνία με τους παραγωγούς του Τζέιμς Μποντ για την 25η ταινία της σειράς. Παρά το γεγονός ότι ο Βρετανός ηθοποιός είχε εκφραστεί αρνητικά στο ενδεχόμενο να ξαναφορέσει το σμόκιν του θρυλικού «007», τελικά φαίνεται πως ενέδωσε στις πιέσεις. Πλέον, η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον ηθοποιό, στην πρόσφατη εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή του Stephen Colbert. Αν και ο Craig βρισκόταν καλεσμένος στο πλαίσιο προώθησης της τελευταίας του ταινίας, «Logan Lucky», του Steven Soderbergh, όπως είναι αναμενόμενο, η κουβέντα στράφηκε στον Τζέιμς Μποντ.

Ο παρουσιαστής σχολίασε πως οι New York Times από τον Ιούλιο ισχυρίζονται πως ο Craig θα επιστρέψει στον ρόλο, κάτι το οποίο όμως ο ίδιος ο ηθοποιός, μέχρι στιγμής, δεν είχε επιβεβαιώσει, αποφεύγοντας να σχολιάσει τα δημοσιεύματα. «Ο κόσμος με ρωτάει και εγώ είμαι λίγο ντροπαλός, αλλά ένιωθα πως εάν είναι να πω την αλήθεια, πρέπει να την πω σε εσένα» δήλωσε με στωικότητα ο ηθοποιός. Ο Colbert τότε ρώτησε ευθέως τον Craig εάν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, για να λάβει την απάντηση «ναι». Το κοινό ενθουσιάστηκε για την επιβεβαίωση, παρά το γεγονός ότι ήταν αναμενόμενη.

Στη συνέχεια, ο Craig εξήγησε πως το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα διάλλειμα και αστειεύτηκε με τη συνέντευξη που είχε δώσει μετά το «Spectre», όπου είχε δηλώσει πως θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του από το να ξαναυποδυθεί τον Μποντ. «Δεν υπάρχει λόγος για δικαιολογίες. Ήταν μόλις δύο μέρες μετά το τέλος των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας» εξήγησε ο Craig, τονίζοντας πως «αντί να πω κάτι με στυλ και χάρη» στη συγκεκριμένη συνέντευξη, έδωσε μια «πραγματικά ηλίθια απάντηση». Ο Colbert συμπλήρωσε από την πλευρά πως είναι σαν να ρωτά κανείς μια γυναίκα αμέσως μετά από τοκετό και περινεοτομή εάν θα ήθελε να κάνει άλλο παιδί.