Έρχεται θεματικό πάρκο αφιερωμένο στα «Hunger Games»

hunger-games
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Το ξεχωριστό πάρκο επιβίωσης αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το 2019.

Χρόνια τώρα η Lionsgate επιχειρεί να μπει δυναμικά στον χώρο των θεματικών πάρκων και φαίνεται πως τα σχέδια της θα ευωδιάσουν. Μετά από συζητήσεις, το στούντιο του Χόλυγουντ ήρθε σε συμφωνία με την νοτιοκορεάτικη Jeju Shinhwa World για τη δημιουργία σειράς θεματικών πάρκων βασισμένων σε παραγωγές τξς, όπως τα «Hunger Games», «Twilight», «Η συμμορία των μάγων» και του επερχόμενου «Robin Hood» με τους Taron Egerton, Jamie Dornan και Ben Mendelsohn.

Τα παιχνίδια του πάρκου λογικά θα έχουν αρκετές δόσεις αδρεναλίνης.

Εκ πρώτης όψεως, ένα θεματικό πάρκο βασισμένο σε λυκάνθρωπους, βρικόλακες και μάγους φαίνεται λογικό, αλλά ένα πάρκο αφιερωμένο στον κόσμο των «Hunger Games» φαντάζει παράδοξο. Άλλωστε, τόσο η συγγραφέας των βιβλίων Suzanne Collins, όσο και οι ταινίες της σειράς, απεικονίζουν έναν ιδιαίτερα ζοφερό κόσμο.

Άλλη μια από τις εξωτικές τοποθεσίες των «Αγώνων πείνας».

Το Lionsgate Movie World, όπως θα λέγεται, θα κατασκευαστεί στο υπό κατασκευή θεματικό πάρκο της Jeju Shinhwa World στην Νότια Κορέα, σε έναn χώρο έκτασης 122.000 τετραγωνικών μέτρων και θα είναι χωρισμένο σε επτά ζώνες. Εκτός από τα διάφορα παιχνίδια και τις αναπαραστάσεις τοποθεσιών από τις ταινίες, το πάρκο θα έχει ξενοδοχεία, εστιατόρια και τα απαραίτητα καταστήματα με σουβενίρ. Εφόσον όλα πάνε καλά, τα εγκαίνια του Lionsgate Movie World αναμένονται να πραγματοποιηθούν το 2019 στη Νότιο Κορέα.