Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας του George Clooney

suburbicon-matt-damon
ΤΡΙΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Matt Damon, Julianne Moore και Oscar Isaac πρωταγωνιστούν στην μαύρη κωμωδία «Suburbicon».

Ο George Clooney μπορεί να είναι γνωστός κυρίως για τους ρόλους του μπροστά από την κάμερα, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με την σκηνοθεσία και συγγραφή σεναρίων. Μετά την τελευταία του σκηνοθετική δουλειά, το ιστορικό δράμα «Μνημείων άνδρες», ο Clooney γύρισε μια νέα ταινία, το «Suburbicon», του οποίου το σενάριο έγραψαν οι αδελφοί Coen. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Στην μαύρη κωμωδία που διαδραματίζεται την δεκαετία του 1950 πρωταγωνιστούν ο Matt Damon, η Julianne Moore και ο Oscar Isaac. Ο τίτλος της ταινίας παραπέμπει σε μια φιλήσυχη προαστιακή κοινότητα της περιόδου, με τους λευκούς φράχτες και τους καλοκουρεμένους κήπους με γκαζόν. Όλα όμως αλλάζουν όταν η σύζυγος του χαρακτήρα του Matt Damon δολοφονείται. Στην συνέχεια ακολουθεί ένα λουτρό αίματος καθώς ο χήρος αναζητά εκδίκηση από τους μαφιόζους που ευθύνονται για τον θάνατο της συζύγου του.

Το πρωτότυπο σενάριο της ταινίας είχε γραφτεί την δεκαετία του 1980 και αφού οι αδελφοί Coen ολοκλήρωσαν την δουλειά της πρώτης τους ταινίας «Μόνο αίμα», που κυκλοφόρησε το 1985. Το «Suburbicon» όμως παρέμεινε αναξιοποίητο για περίπου τριάντα χρόνια, μέχρι να το «αναστήσει» ο Clooney με τον τακτικό συνεργάτη του Grant Heslov, ο οποίος επεξεργάστηκε ξανά το σενάριο. Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον χειμώνα.