Κόπηκε ο Michael K. Williams από την ταινία του Han Solo

han-solo-chewbacca-new-hope
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Συνεχίζουν τα προβλήματα στην παραγωγή της ταινίας «Star Wars», παρά τις διαβεβαιώσεις της Disney.

Η ξαφνική αντικατάσταση των Phil Lord και Chris Miller με τον Ron Howard στην καρέκλα του σκηνοθέτη της ταινίας για τον Han Solo των «Πολέμων των Άστρων» φαίνεται πως ήταν μονάχα η κορυφή του παγόβουνου των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η παραγωγή, παρά τις διαβεβαιώσεις της Disney πώς όλα πάνε καλά. Ο νέος σκηνοθέτης πρόσφατα μίλησε στο Hollywood Reporter, τονίζοντας πώς όλα είναι υπό έλεγχο, αλλά μάλλον δεν πείθει.

AP / Jordan Strauss

Σύμφωνα με τον Williams, ο χαρακτήρας του ήταν «μισός άνθρωπος, μισός ζώο».

Μετά τους Lord και Miller, ο επόμενος που κόπηκε από την ταινία ήταν ο Michael K. Williams. Ο ηθοποιός μίλησε στο Deadline και ανέφερε πως ο «εντυπωσιακός χαρακτήρας» του κόπηκε επειδή ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να παρουσιαστεί στα συμπληρωματικά γυρίσματα. Ο Williams εξήγησε πως μετά τον ερχομό του Howard αποφασίστηκε να γίνουν επιπλέον γυρίσματα, ώστε η ταινία να αντικατοπτρίζει το σκηνοθετικό ύφος που ήθελαν οι παραγωγοί.

WireImage / JB Lacroix

Ο Ron Howard αντικατέστησε τους Phil Lord και Chris Miller λόγω ανησυχιών της Disney για το ύφος της ταινίας.

Ο ηθοποιός όμως είναι απασχολημένος αυτόν τον καιρό με το κατασκοπικό θρίλερ «The Red Sea Diving Resort», ενώ στην συνέχεια έχει προγραμματίσει να γυρίσει την νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Hap and Leonard». Όντας κλεισμένος έως τον Νοέμβριο, η Disney αποφάσισε να κόψει τον χαρακτήρα του από την ταινία. Παρά το γεγονός ότι ο Williams δεν εμφανιστεί τελικά στην νέα ταινία, ο ίδιος θεωρεί ότι υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να παίξει σε μια μελλοντική ταινία των «Πολέμων των Άστρων». Εφόσον δεν παρουσιαστούν άλλα προβλήματα στην συνέχεια, η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της τον Μάιο του 2018.