Απαισιόδοξος για τα «Κακά παιδιά 3» ο Martin Lawrence

bad-boys
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Ο Will Smith έχει πάει να κάνει άλλη ταινία και δεν νομίζω ότι θα γίνει» σχολίασε ο ηθοποιός, ο οποίος όμως είναι έτοιμος «ανά πάσα στιγμή».

Μετά από χρόνια συζητήσεων και φημών, φάνηκε πως τελικά θα γυριστεί μια τρίτη ταινία με τα «Κακά παιδιά», αλλά πλέον αυτό φαντάζει ολοένα και πιο απίθανο. Ενώ ο Joe Carnahan είχε συμφωνήσει το 2015 να γράψει και να σκηνοθετήσει την ταινία, η οποία θα λεγόταν «Bad Boys For Life», τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε η είδηση πως παραιτήθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τα σχέδια της Sony για μια κυκλοφορία το 2018.

Η πρώτη ταινία της σειράς κυκλοφόρησε το 1995 και η δεύτερη το 2003.

Παράλληλα όμως με την αναζήτηση του νέου σκηνοθέτη, για την οποία δεν υπάρχει κανένα νεότερο, ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, ο Martin Lawrence, εξέφρασε την απαισιοδοξία του για το όλο εγχείρημα. «Δεν πιστεύω πως θα κάνουμε άλλη ταινία, όχι όπως πάνε όλα» σχολίασε ο ηθοποιός στο Entertainment Weekly, εξηγώντας στην συνέχεια πως «ο Will έχει πάει να κάνει άλλη ταινία και δεν νομίζω ότι θα γίνει».

Παρά το γεγονός ότι ο προγραμματισμός της Sony έχει πάει στράφι, ο ίδιος ο Lawrence τόνισε πως είναι έτοιμος «ανά πάσα στιγμή» να ξεκινήσει την προετοιμασία και τα γυρίσματα της συνέχειας, αλλά δεν είναι στο χέρι του. «Εάν θέλουν να το κάνουν, είμαι έτοιμος, αλλά δεν έχω τον έλεγχο, είναι απόφαση του στούντιο» κατέληξε ο ηθοποιός. Μέχρι λοιπόν να έρθει συμφωνία με τους βασικούς αστέρες της ταινίας, η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Marcus Burnett και Mike Lowrey θα αργήσει.

Reuters

Ο Michael Bay πήρε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στον κινηματογράφο με τα «Κακά παιδιά».

Τα «Κακά παιδιά» του 1995 ήταν μια ταινία σταθμός στην καριέρα των πρωταγωνιστών της Will Smith και Martin Lawrence, καθώς και του σκηνοθέτη της Michael Bay. Για τον Smith ήταν ο ρόλος που τον έκανε κινηματογραφικό αστέρα, έχοντας μέχρι τότε στο ενεργητικό του την τηλεοπτική σειρά «Ο πρίγκιπας το Μπελ Αιρ» και μια χούφτα εμφανίσεων σε δραματικές και κωμικές ταινίες.

Στην περίπτωση του Lawrence, η ταινία έδωσε νέα ώθηση στην καριέρα του, η οποία ξεκίνησε από τον χώρο του stand-up, όπου είχε ήδη αναπτύξει ένα καλό όνομα. Αντίστοιχα και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Bay στην μεγάλη οθόνη υπήρξε η αρχή πολλών εκρηκτικών blockbuster, όπως «Ο βράχος», «Αρμαγεδδών», «Το νησί» και πιο πρόσφατα τα «Transformers».