O Arnold Schwarzenegger παίρνει (ξανά) το όπλο του

killing-gunther-arnold-schwarzenegger
ΤΡΙΤΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια βγαίνει στην αντεπίθεση και ξεδιπλώνει το κωμικό ταλέντο του στο mockumentary «Killing Gunther».

Έχοντας κλείσει τα 70 του, ο Arnold Schwarzenegger δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από τον κινηματογράφο και τις περιπέτειες, το είδος ταινιών που τον έκανε έναν από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς όλων των εποχών. Αραιά και που βέβαια, ο Schwarzenegger έχει πρωταγωνιστήσει σε κωμωδίες, όπως το «Οι δίδυμοι» και το «Τζούνιορ», αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Στο mockumentary με τίτλο «Killing Gunther», ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Taran Killam έδωσε την ευκαιρία στον πρώην κυβερνήτη να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην κωμωδία. Η συνεργασία του νέου σκηνοθέτη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ως ηθοποιός, ο Killam είναι πλέον βετεράνος της θρυλικής τηλεοπτικής εκπομπής «Saturday Night Live». Μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας πατώντας εδώ.

Ο Schwarzenegger πρωταγωνιστεί στην ταινία ως ένας τόσο πετυχημένος πληρωμένος δολοφόνος, που οι συνάδελφοί του αποφασίζουν να τον βγάλουν από τη μέση για να «ανοίξει η αγορά». Μια ομάδα δολοφόνων – η οποία αποτελείται από τους Hannah Simone, Allison Tolman, Steve Bacic και Bobby Moynihan – αναλαμβάνει αυτό το δύσκολο έργο. Επειδή όμως ο «ήρωας» της ταινίας είναι τόσο καλός στη δουλειά του, η ομάδα τα βρίσκει σκούρα απέναντί του. Η ταινία θα προβληθεί σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στις ΗΠΑ τον προσεχή Οκτώβριο.