Keanu Reeves και Winona Ryder ξανά μαζί

keanu-reeves-winona-ryder
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Οι χολιγουντιανοί αστέρες θα συμπρωταγωνιστήσουν σε μια ρομαντική κωμωδία «από τα παλιά».

Μετά από δέκα περίπου χρόνια, ο Keanu Reeves και η Winona Ryder θα σμίξουν για τρίτη φορά στην μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της ρομαντικής κομεντί «Destination Wedding» του Victor Levin. Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο «μίζερων και δυσάρεστων» καλεσμένων σε έναν γάμο, οι οποίοι όμως αρχίζουν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλο.

«Όταν η κωμωδία βασίζεται στον χαρακτήρα και την αλήθεια, είναι εξίσου αστεία και συγκινητική» σχολίασε ο παραγωγός της ταινίας Robert Jones. Παράλληλα, χαρακτήρισε το σενάριο του Levin ως «ένα από τα καλύτερα» των τελευταίων ετών, ενώ εκθείασε τους δυο πρωταγωνιστές. Το «Destination Wedding» θα δώσει στους δύο πολυαγαπημένους ηθοποιούς την ευκαιρία να αναδείξουν την εξαιρετική χημεία που έχουν.

Οι δυο αστέρες του Χόλυγουντ συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στον «Δράκουλα» του Francis Ford Coppola, που κυκλοφόρησε το 1992. Στη συνέχεια ο Reeves και η Ryder συμπρωταγωνίστησαν στη μεταφορά του «A Scanner Darkly» του Philip K. Dick, την οποία σκηνοθέτησε ο Richard Linklater το 2006. Αναμφίβολα η λάμψη των δυο πρωταγωνιστών δείχνει πως οι παραγωγοί του Χόλυγουντ δεν έχουν ξεχάσει τις ρομαντικές κωμωδίες και την απήχηση που έχουν στο κοινό.