Angelina Jolie: «Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη»

angelina-Jolie-portreto
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Συναισθηματικά η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και είχα ορισμένα θέματα υγείας» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η ζωή μετά από ένα διαζύγιο δεν είναι πάντοτε εύκολη, ακόμα και για τους αστέρες του Χόλυγουντ. Ο χωρισμός της Angelina Jolie με τον Brad Pitt αποτέλεσε πρώτο θέμα, τόσο για το πόσο ξαφνικά έγινε, όσο και με τις πληροφορίες αναφορικά με τη σχέση τους που βγήκαν στην επιφάνεια.

«Είναι δύσκολα. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη. Δεν είναι κάτι που ήθελα» παραδέχτηκε η 42χρονη ηθοποιός στην Sunday Telegraph την περασμένη Κυριακή συμπληρώνοντας πως «δεν υπάρχει κάτι ωραίο με αυτή την κατάσταση. Είναι απλά δύσκολα».

Παρά το γεγονός ότι η Jolie φαίνεται πάντα λαμπερή στις δημόσιες εμφανίσεις της, η ίδια εξήγησε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα και η εντύπωση που δίνει μπορεί να μην ανταποκρίνεται στο πώς νιώθει. «Ορισμένες φορές μπορεί να φαίνεται ότι τα καταφέρνω, αλλά στην πραγματικότητα απλά προσπαθώ να τα βγάλω πέρα κάθε μέρα μέρα. Συναισθηματικά η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και είχα ορισμένα θέματα υγείας. Οπότε η υγεία μου είναι κάτι που πρέπει να προσέχω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Jolie έκανε τη σχετική αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Σεπτέμβριο με αφορμή έναν διαπληκτισμό μεταξύ του Brad Pitt και του 16χρονου γιου τους, Maddox,που φέρεται να έγινε κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό σκάφος. Το FBI μάλιστα είχε διεξάγει έρευνα αναφορικά με καταγγελίες περί κακοποίησης, αλλά δεν βρήκε κάτι το μεμπτό. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού ήταν τεταμένες για ένα διάστημα, αλλά τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως τα έχουν βρει, με στόχο να εστιάσουν στην καλύτερη ανατροφή των παιδιών τους. Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 2014, μετά από δέκα χρόνια σχέσης και απέκτησαν έξι παιδιά.