Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Τζέιμς Μποντ;

spectre
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες και «διαρροές» για την υπόθεση της 25ης ταινίας του «007».

Μετά τη συμφωνία που επετεύχθη με τον Daniel Craig, οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ έχουν στραφεί στην αναζήτηση σκηνοθέτη για την 25η ταινία του θρυλικού πράκτορα. Παράλληλα με τις συζητήσεις για το ποιος θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες και διαρροές αναφορικά με την υπόθεση της ταινίας.

Σύμφωνα με πρόσφατες «αποκαλύψεις», στην επόμενη του ταινία ο Μποντ πρόκειται να παντρευτεί μια μυστήρια γυναίκα την οποία ερωτεύτηκε και για χάρη της θα αφήσει πίσω του την ΜΙ6. «Ο Μποντ παρατάει τη μυστική υπηρεσία, είναι ερωτευμένος και παντρεύεται» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή των New York Times. Επειδή όμως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στον κόσμο του Μποντ, η ο γάμος δεν κρατάει πολύ και ο «007» επιστρέφει στην ενεργό δράση όταν η σύζυγός του σκοτώνεται κάτω από μυστήριες συνθήκες.

Η Diana Rigg ενσάρκωσε την «πρώτη» (και τελευταία έως τώρα) κυρία Μποντ.

Εφόσον η πληροφόρηση της πηγής είναι έγκυρη, η ιστορία φαίνεται να θυμίζει την πλοκή της έκτης ταινίας της σειράς, το «Στην υπηρεσία της αυτής μεγαλειότητος» του 1969, με τον George Lazenby στον ρόλο του «007». Σε εκείνη την ταινία ο Μποντ ερωτεύεται την κόμισσα Τρέισι Ντι Βιτσέντζο, η οποία όμως σκοτώνεται την ημέρα του γάμου τους από τον εχθρό του, Ερνστ Σταύρο Μπλόφελντ. O χαρακτήρας του Μπλόφελντ εμφανίστηκε ξανά στο «Spectre», οπότε αυτό μπορεί να σημαίνει επιστροφή του Christoph Waltz στην επόμενη ταινία.