Μια πρώτη ματιά στον Rami Malek ως Freddie Mercury

queen
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η βιογραφική ταινία «Bohemian Rhapsody» θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2018.

Η παραγωγή του «Bohemian Rhapsody» έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγα προβλήματα στην πορεία της, όπως την αλλαγή σκηνοθετών αλλά και του πρωταγωνιστή. Η επιλογή του Rami Malek στον ρόλο του Freddie Mercury αρχικά μπορεί να ξένισε ορισμένους θαυμαστές των Queen (ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι αντικατέστησε τον Sacha Baron Cohen), αλλά όπως δείχνει μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, ο «Mr Robot» φαίνεται πως έχει βρει το σωστό look, δημιουργώντας έτσι υψηλές προσδοκίες.

Fox / Nick Delaney

O Rami Malek ως Freddie Mercury.

Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Bryan Singer, εξιστορεί τη δημιουργία και άνοδο των Queen από τα πρώτα τους χρόνια έως την εμφάνισή τους στο Live Aid του 1985, έξι χρόνια πριν τον θάνατο του Mercury. Μιλώντας στο Entertainment Weekly ο Malek αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο αίσθημα επιβεβαίωσης «όταν μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις έναν διαφορετικό άνθρωπο να σε κοιτάει πίσω στον καθρέπτη».

Συνεχίζοντας, ο Malek αποκάλυψε πως θα τραγουδήσει ο ίδιος στην ταινία, αλλά θα χρησιμοποιηθούν και ηχογραφήσεις του Mercury. Σε ορισμένα σημεία θα χρησιμοποιηθεί επαγγελματίας ο οποίος μπορεί να μιμηθεί τον Mercury, αλλά όπως εξήγησε ο ηθοποιός, οι παραγωγοί θέλουν να αξιοποιήσουν τον ίδιο και τις ηχογραφήσεις του Mercury όσο περισσότερο μπορούν. «Βρίσκομαι [στα στούντιο] στο Abbey Road τώρα εάν αυτό λέει κάτι και δεν δουλεύω πάνω στην υποκριτική» σχολίασε ο Malek.

Ben Hardy, Joe Mazzello και Gwilym Lee θα συμπρωταγωνιστήσουν με τον Rami Malek στο «Bohemian Rhapsody».

Από την πλευρά του ο Singer ξεκαθάρισε πως η ταινία «δεν θα είναι παραδοσιακή βιογραφική», αλλά αντίθετα θα αφηγείται μια ιστορία που θα δοξάζει τη μουσική του θρυλικού ροκ συγκροτήματος. Ο ίδιος πάντως έσπευσε να συμπληρώσει πως κεντρικοί άξονες της ταινίας είναι η συνεργασία και ο εορτασμός της ιστορίας των Queen. Μαζί με τον Malek θα εμφανιστούν οι Ben Hardy, Joe Mazzello και Gwilym Lee στους ρόλους των υπολοίπων μελών των Queen. H ταινία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις αίθουσες τον χειμώνα του 2018.