Ο Jeff Bridges είναι έτοιμος να επιστρέψει στον «Μεγάλο Λεμπόφκσι»

Jeff-bridges Mario Anzuoni
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Όλα όμως εξαρτώνται από το τι θέλουν να κάνουν οι δημιουργοί της ταινίας, αδελφοί Coen.

Έχουν περάσει 19 χρόνια από την κυκλοφορία του «Μεγάλου Λεμπόφσκι», της κλασσικής κωμωδίας που σκηνοθέτησαν οι αδελφοί Coen. Παρά τις εκκλήσεις των φανς της, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση από τους δημιουργούς του «Λεμπόφσκι» για το ενδεχόμενο μιας συνέχειας.

Με την 20η επέτειο της ταινίας να πλησιάζει, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Jeff Bridges, μίλησε στο Digital Spy για το ενδεχόμενο επιστροφής του The Dude: «Πιστεύω ό,τι πιστεύουν τα αδέρφια [Coen]. Εάν θέλουν να κάνουν μια συνέχεια, είμαι σίγουρος ότι θα ήταν cool» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Συνεχίζοντας, ο Bridges επαίνεσε το σκηνοθετικό δίδυμο για τις ικανότητές τους, ιδιαίτερα στο πώς έκαναν τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα να φαίνεται τόσο ετοιμόλογος, όταν πρόκειται στην ουσία για έναν «χαζό χασικλή». Δεν παρέλειψε να συμπληρώσει πως ο ίδιος βρίσκει περίεργο το γεγονός ότι ο κόσμος συνεχίζει να βλέπει την ταινία όλα αυτά τα χρόνια, όταν ο ίδιος σπάνια βλέπει τις ταινίες του στην τηλεόραση.

Μπορεί οι αδελφοί Coen να μην έχουν, για την ώρα, σχέδια για κάποια συνέχεια, αλλά ο John Torturro έχει λάβει την συγκατάθεσή τους ώστε να γυρίσει μια spin off ταινία για τον εκκεντρικό παίχτη μπόουλινγκ που ενσάρκωσε, τον Τζίζους Κιντάνα. Τα γυρίσματα της ταινίας «Going Places», την οποία ο Torturro χαρακτήρισε ως «εκπληκτική ιστορία αγάπης», έχουν ήδη ξεκινήσει.