H Μισέλ Γουίλιαμς σε ερωτικά διλήμματα

h-misel-gouiliams-se-erotika-dilimmata

ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Η υποψήφια για Όσκαρ Σάρα Πόλεϊ στη δεύτερη κινηματογραφική της δουλειά ξετυλίγει μια γλυκόπικρη ερωτική ιστορία, παραμένοντας πιστή στη θεματολογία που την ανέδειξε.

«Το δικό μας βαλς»

Ο συζυγικός βίος βρίσκεται και πάλι στο φακό της σκηνοθέτιδας Σάρα Πόλεϊ, μετά την επιτυχία της ταινίας «Αway from her». Η Μισέλ Γουίλιαμς (η κινηματογραφική Μέριλιν Μονρόε στην ταινία «Επτά ημέρες με τη Μέριλιν»), ο Λιουκ Κίρμπι και ο Σεθ Ρόγκεν, συνθέτουν το ερωτικό τρίγωνο αυτής της ιστορίας που διαδραματίζεται στο Τορόντο.

Ένα καλοκαιρινό, παράνομο ειδύλλιο κλονίζει τις βεβαιότητες σε ένα γάμο που έχει χάσει τη ζωντάνια και το ενδιαφέρον. Η ερωτική ένταση κορυφώνεται από τους περιορισμούς και τα διλήμματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπο το ζευγάρι των παράνομων εραστών.

Η ιστορία ξεκινάει από την τυχαία συνάντηση της 28χρονης Μάργκο με τον Ντάνιελ. Η ηρωίδα προσπερνά την έντονη έλξη που νιώθει για αυτόν τον άγνωστο, αποκαλύπτοντας του ότι είναι παντρεμένη. Ο σύζυγός της ο Λου, διάσημος συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, της έχει εξασφαλίσει μια ήρεμη συμβίωση.

Η Μάργκο ανακαλύπτει ότι ο «επιφανειακά» πετυχημένος γάμος της, δεν την ικανοποιεί πλέον. Πόσο μάλλον, όταν ο νέος «πειρασμός», ο Ντάνιελ από ένα παιχνίδι της τύχης βρίσκεται εγκατεστημένος στη δική της γειτονιά. Μια ταινία για το αέναο κυνήγι του ερωτικού πάθους και την πρόκληση των μακροχρόνιων σχέσεων.

Αναφερόμενη στο ρόλο που υποδύεται, η Μισέλ Γουίλιαμς τονίζει:«Η Μάργκο αναπτύχθηκε μέσα μου αργά-αργά. Πίστευα πως η Μάργκο ξεκινάει στην ταινία όντας αθώα. Στην αρχή μάλιστα αναρωτήθηκα μήπως ήταν από αυτούς τους ανθρώπους στους οποίους δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι πραγματικά κακό, και αν αυτός ο χωρισμός είναι για εκείνη η πρώτη εμπειρία κατά την οποία ανακαλύπτει τη σκοτεινή της πλευρά. Αλλά τώρα πια δε νομίζω ότι είναι εντελώς αφελής, απλά αγνοεί κάποια πράγματα για τον κόσμο και τον εαυτό της, και αυτή η εμπειρία αποτελεί κατά κάποιο τρόπο τη μεταμόρφωσή της. Κι αυτό είναι θετικό, μόνο που είναι μια μεταμόρφωση που συντελείται μέσα από το πέρασμα από τη φωτιά, και αυτό είναι οδυνηρό».

Πρωταγωνιστούν οι Μισέλ Γουίλιαμς, Σεθ Ρόγκεν και Λιουκ Κίρμπι. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.