Τι κάνει ο Mike Myers στο «Bohemian Rhapsody»;

mike-myers Phil Noble
ΤΡΙΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο θρυλικός Αμερικάνος κωμικός θα συμμετάσχει στην βιογραφική ταινία των Queen.

Ο Mike Myers δεν έχει κρύψει την αγάπη και εκτίμησή του για τους Queen και το κλασσικό τραγούδι τους, «Bohemian Rhapsody». Άλλωστε, το συγκεκριμένο τραγούδι βρέθηκε στο επίκεντρο μιας εκ των πιο χαρακτηριστικών σκηνών της ταινίας «Ο απίθανος κόσμος του Wayne», που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό στα μέσα των 1990s. Μπορείτε να θυμηθείτε τη σκηνή πατώντας εδώ.

Η σκηνή στο αυτοκίνητο ακούγοντας Queen είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές της ταινίας.

Έτσι λοιπόν δεν πρέπει να εκπλήσσει (τόσο) το γεγονός ότι έχει αναλάβει έναν ρόλο στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του Bryan Singer για την άνοδο των Queen. Για την ώρα, ο ρόλος του Αμερικάνου κωμικού δεν έχει γίνει γνωστός. Δεδομένης μάλιστα της έφεσης του σε προφορές και μεταμφιέσεις, οι πιθανοί ρόλοι που ενδέχεται να ενσαρκώσει είναι αμέτρητοι. Λέτε να εμφανίζεται πουθενά ο Austin Powers;

Fox / Nick Delaney

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα με τον Rami Malek έχουν αφήσει θετικότατες εντυπώσεις.

Τα γυρίσματα του «Bohemian Rhapsody» ξεκίνησαν μέσα στον Σεπτέμβριο και, εφόσον δεν προκύψουν προβλήματα στη συνέχεια, η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της τον χειμώνα του 2018. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Bryan Singer, ενώ ο Anthony McCarten έγραψε το σενάριο. Ο Rami Malek του «Mr. Robot» θα πρωταγωνιστήσει ως Freddie Mercury, ενώ οι Ben Hardy, Joseph Mazzello και Gwilym Lee θα υποδυθούν τα υπόλοιπα μέλη των Queen, δηλαδή Roger Taylor, John Deacon και Brian May.