Σχεδόν αγνώριστος ο Christian Bale στην προετοιμασία του νέου του ρόλου

christian-bale
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Τρώει «πολλές πίτες» για να υποδυθεί τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Dick Cheney.

Ο Christian Bale έχει γίνει γνωστός για τη σκληρή προετοιμασία που κάνει για τους ρόλους του. Το 2004 είχε χάσει σχεδόν 30 κιλά για τις ανάγκες του «Άγρυπνου», τρώγοντας μονάχα ένα μήλο και μια κονσέρβα τόνο την ημέρα και στη συνέχεια πήρε 45 κιλά (κυρίως σε μυϊκή μάζα) για την τριλογία του «Σκοτεινού Ιππότη».

Η επόμενη ταινία του έχει θέμα τη ζωή τού πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Dick Cheney, που μπορεί να μην έχει περιπέτεια και σκηνές δράσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται η απαραίτητη προετοιμασία. Στο περιθώριο του φεστιβάλ κινηματογράφου στο Τορόντο, ο Bale αποκάλυψε στο Variety πως έχει αρχίσει να τρώει «πολλές πίτες» για να μπορέσει να αποκτήσει τον σωματότυπο του πρώην αντιπροέδρου.

Variety/REX/Shutterstock / Michelle Quance

Ο Adam McKay, γνωστός για «Το μεγάλο σορτάρισμα» θα σκηνοθετήσει την ταινία, η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο. Μαζί με τον Bale θα εμφανιστούν ο Sam Rockwell στον ρόλο του πρώην προέδρου George W. Bush, o Steve Carell στον ρόλο του πρώην υπουργού Εξωτερικών Donald Rumsfeld και η Amy Adams στον ρόλο της συζύγου του Cheney, Lynne.

Ο Cheney είχε υπηρετήσει στις κυβερνήσεις των Richard Nixon, Gerald Ford και George H.W. Bush προτού γίνει διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής Halliburton. Στη συνέχεια έγινε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, από το 2001 έως το 2009, υπό τη προεδρία του George W. Bush, αναλαμβάνοντας κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου.