Morgan Freeman και Tommy Lee Jones ξανά μαζί

Just-getting-started-tommy-lee-Jones-morgan-freeman
ΤΡΙΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η Rene Rousso έρχεται για να αναστατώσει τους δυο παλιόφιλους στο «Just Getting Started».

Δύο από τις πιο έμπειρες και αγαπημένες «καραβάνες» του Χόλυγουντ, ο Morgan Freeman και ο Tommy Lee Jones, βρίσκονται μαζί επί σκηνής για τις ανάγκες της κωμικής ταινίας «Just Getting Started». Ο Ron Shelton έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία, ο οποίος στο παρελθόν έχει βάλει την υπογραφή του σε μεγάλες επιτυχίες όπως το «Οι Μπάτσοι του Χόλιγουντ» και το «Κακά παιδιά 2».

Στην ταινία ο Freeman υποδύεται έναν διευθυντή τουριστικού θέρετρου στο μαγευτικό Παλμ Σπρινγκς. Όλα πάνε καλά για αυτόν, μέχρι που εμφανίζεται στο ξενοδοχείο ένας πρώην στρατιωτικός (τον οποίο ενσαρκώνει ο Tommy Lee Jones) και η ένταση μεταξύ των δυο ανεβαίνει. Κι ενώ οι δυο χαρακτήρες βρίσκονται στα μαχαίρια, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο πολύπλοκα όταν έρχεται στο προσκήνιο η Rene Russo.

Κάπου εκεί ο χαρακτήρας του Freeman αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα από το παρελθόν και αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθεια του μέχρι πρότινος αντίζηλού του. Θα μπορέσουν άραγε οι δυο άσπονδοι φίλοι να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη και να συνεργαστούν; Η απάντηση σε αυτό ερώτημα, όπως όλοι καταλαβαίνουμε και δεν πρέπει να εκπλήσσει, είναι «Προφανώς, ναι». Μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας πατώντας εδώ. Το «Just Getting Started» θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα.