Συνεχίζει η κόντρα του Johnny Depp με τους πρώην μάνατζέρ του

Johnny-depp Jordan Strauss
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ούτε συγγενείς και φίλοι δεν γλυτώνουν πια από την πολύκροτη δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Johnny Depp και του γραφείου μάνατζμεντ TMG συνεχίζει ακάθεκτη και πλέον δεν γλυτώνουν ούτε οι συγγενείς και οι φίλοι του ηθοποιού. Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Depp ξοδεύει 30.000 δολάρια τον μήνα σε κρασί (τα οποία ίσως δεν είναι υπερβολικά), ότι δεν μαθαίνει τα λόγια των ρόλων του και τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, η TMG αποφάσισε να καταγγείλει την αδερφή, τον ανιψιό και φίλους του ηθοποιού.

Σύμφωνα με την TMG, ο ηθοποιός είχε κατηγορήσει την εταιρεία μάνατζμεντ ότι προχώρησε σε πληρωμές 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε συγγενείς και φίλους του (συμπεριλαμβανομένης της αδερφής του Elisa Dembrowski, η οποία εργάζεται ως προσωπική μάνατζερ του Depp), χωρίς όμως να λάβει την σχετική εξουσιοδότηση. Πρακτικά η TMG ισχυρίζεται πως ο Depp θα έπρεπε να καταθέσει μηνύσεις εναντίον τους, αφού αυτοί πήραν τα χρήματα, σχολιάζοντας πως ο ηθοποιός τούς χρησιμοποιεί ως αποδιοπομπαίους τράγους.

Παράλληλα, η TMG τονίζει πως όλες οι σχετικές πληρωμές είχαν εξουσιοδοτηθεί είτε από τον ίδιο τον Depp, είτε από την Dembrowski. Παράλληλα, το γραφείο μάνατζμεντ διατείνεται πως για μήνες ο Depp απέφυγε να αποκαλύψει τα ονόματα αυτών που έλαβαν τις «μη-εξουσιοδοτημένες πληρωμές» για να προστατεύσει την αδερφή και τον ανιψιό του από τη δημόσια κατακραυγή.

Από την πλευρά του, ο Depp θεωρεί πως η εταιρεία τον έκλεβε με πολλούς τρόπους, όπως με τις συγκεκριμένες πληρωμές, μετακυλώντας σε αυτόν το κόστος και τα έξοδα διαφόρων συμφωνιών. Η TMG απαντά πως έκανε ό,τι μπορούσε για να προστατέψει τα συμφέροντα του ηθοποιού, παρά τις «ανεύθυνες και απερίσκεπτες δαπάνες του».