Η Καλίσι του «Game of Thrones» δεν κρατιέται

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Με ξανθά πλέον μαλλιά, η Emilia Clarke είναι έτοιμη για τον τελευταίο κύκλο της επικής τηλεοπτικής σειράς.

Μπορεί ο έβδομος κύκλος του «Game of Thrones» να ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο τα καλά νέα για τους φαν της σειράς είναι ότι τα γυρίσματα του όγδοου (και τελευταίου) κύκλου θα ξεκινήσουν σύντομα. Η είδηση «επιβεβαιώθηκε» από την Emilia Clarke, η οποία έβαψε τα μαλλιά της ξανθά για να είναι έτοιμη.

Μέσω μιας ανάρτησής στο Instagram, η Clarke αποκάλυψε πως έβαψε τα μαλλιά της ξανθά (τα οποία κανονικά διατηρεί στο φυσικό τους καφέ χρώμα). Στη λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα σύστησε τη «μητέρα των δράκων στην «Emilia», συμπληρώνοντας πως αν αλληθωρίσει κανείς τα μάτια του, δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά.

Συνεχίζοντας, η νεαρή ηθοποιός εξήρε τους «ιδιοφυείς δημιουργούς της περούκας Καλίσι» Kev Alexander και Candice Banks, οι οποίοι επιμελούνται των μαλλιών όλων των χαρακτήρων της σειράς όλα αυτά τα χρόνια «επειδή έκαναν αυτή τη μαγική στιγμή πραγματικότητα».

And so the process begins.....#kevalexanderhair

A post shared by candice banks (@candicebanks74) on

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η Clarke θα φορέσει extensions για να πετύχει το σωστό look. Εφόσον όμως οι συντελεστές της σειράς ακολουθήσουν πιστά τα βιβλία του George R.R. Martin, τότε τα μαλλιά της πρέπει να είναι κοντά, αφού ο δράκος Ντρόγκον έκαψε τα μαλλιά της Ντενέρις στον «Χορό των Δράκων». Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος της σειράς, αλλά λογικά θα συμβεί το μέσα στο 2018.