Έφτασε το τρέιλερ της νέας stop-motion ταινίας του Wes Anderson

isle-of-dogs-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ένα αγόρι και μια ομάδα τετράποδων ξεκινά μια επική αναζήτηση σε ένα μυστηριώδες νησί.

Περίπου οχτώ χρόνια μετά τον «Απίθανο κύριο Φοξ», ο Wes Anderson επιστρέφει με μια νέα stop-motion ταινία, την κωμική περιπέτεια «Isle of Dogs», με πρωταγωνιστές μια ομάδα συμπαθών τετράποδων στην Ιαπωνία. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατώντας εδώ.

Η ταινία του Anderson διαδραματίζεται 20 χρόνια στο μέλλον, όπου η Ιαπωνία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υπερπληθυσμού σκύλων. Ο διεφθαρμένος δήμαρχος της πόλης Μεγκασάκι αποφασίζει τότε να εξορίσει όλα τα σκυλιά σε ένα απομονωμένο νησί. Καθώς τα σκυλιά προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ο μικρός Ακίρα φτάνει στο νησί, ψάχνοντας τον σκύλο του, τον Σποτ. Με τη βοήθεια των νέων φίλων του, το νεαρό αγόρι ξεκινά την επική αναζήτησή του, όπου τους περιμένουν πολλές απροσδόκητες εξελίξεις.

Για τις ανάγκες του «Isle of Dogs» ο σκηνοθέτης επιστράτευσε τους Bill Murray, Bryan Cranston, Edward Norton, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, Liev Schreiber, Courtney B. Vance και Ken Watanabe για τις φωνές των πρωταγωνιστών. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους την άνοιξη του 2018.