Το «It» επιστρέφει τον Σεπτέμβριο του 2019

it
ΤΡΙΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ως ενήλικες πια, οι ήρωες της πρώτης ταινίας θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ξανά τον εφιαλτικό Pennywise.

Με το «It» να έχει σπάσει τα ταμεία στην Αμερική και να θεωρείται πλέον ως η πιο πετυχημένη ταινία τρόμου όλων των εποχών, δεν πρέπει να εκπλήσσει που έχουν ήδη καταστρωθεί σχέδια για μια συνέχεια. Έτσι, ο τρομακτικός κλόουν Pennywise αναμένεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη τον Σεπτέμβριο του 2019 για ένα δεύτερο γύρο τρόμου.

Ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Andy Muschietti, θα επιστρέψει και αυτός με τη σειρά του για το δεύτερο μέρος της ιστορίας του Stephen King, όπου η παρέα ξαναβρίσκεται στην πόλη του Ντέρι, 28 χρόνια μετά. Ενώ όλοι είχαν πιστέψει πως είχαν καταφέρει να ξεφύγουν από το εφιαλτικό τέρας, ένα τηλεφώνημα έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να επιστρέψουν στην καταραμένη πόλη και να αντιμετωπίσουν ξανά τους φόβους τους.

Πριν επιβεβαιωθεί η παραγωγή της συνέχειας, ο Muscietti είχε αποκαλύψει κάποιες σκέψεις του αναφορικά με το ύφος της ταινίας που θα ήθελε να γυρίσει. Πιο συγκεκριμένα, είχε μιλήσει για τον τραγικό χαρακτήρα του Mike (τον οποίο ενσάρκωσε ο Chosen Jacobs) και πως θα ήθελε να τον παρουσιάσει ως έναν «ναρκομανή βιβλιοθηκάριο» που φέρνει όλη την παρέα ξανά μαζί.

Το δεύτερο κεφάλαιο του «It» θα περιλαμβάνει flashbacks, οπότε πολλοί ηθοποιοί από την πρώτη ταινία αναμένονται να επιστρέψουν στους ρόλους τους. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους ήρωες ως ενήλικες πλέον, αλλά, λογικά, η φημολογία δεν θα αργήσει να ξεκινήσει.