Το «Pretty Woman» βρίσκει τον δρόμο για το Μπρόντγουεϊ

pretty-woman-1
ΤΡΙΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Bryan Adams έγραψε τη μουσική του μιούζικαλ που βασίζεται στην κλασική ταινία με την Julia Roberts και τον Richard Gere.

Μετά από χρόνια φημών και συζητήσεων, μια από τις πιο αγαπημένες και κλασσικές ρομαντικές κομεντί, το «Pretty Woman», θα κάνει το ντεμπούτο της στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ το φθινόπωρο του 2018. Η ταινία είχε σπάσει τα ταμεία το 1990, εκτοξεύοντας τις καριέρες της Julia Roberts και του Richard Gere.

Πριν την πρεμιέρα, θα πραγματοποιηθεί περιορισμένος αριθμός παραστάσεων του μιούζικαλ βασισμένου στην κλασική ταινία του Garry Marshall στο Oriental Theater του Σικάγο. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2018.

Το «Pretty Woman» εκτόξευσε τις καριέρες της Julia Roberts και του Richard Gere.

Η μουσική του μιούζικαλ φέρει την υπογραφή του Bryan Adams και του σταθερού συνεργάτη του, Jim Vallance. Μαζί έγραψαν επιτυχίες όπως το «Summer of ‘69» και το «Heaven». Ο σκηνοθέτης της ταινίας του 1990 πέθανε το 2016, αλλά είχε προλάβει να βοηθήσει τον σεναριογράφο J.F. Lawton στη συγγραφή του βιβλίου για το μιούζικαλ. Στο παρελθόν ο Marshall είχε βοηθήσει στην μεταφορά σε μιούζικαλ της σειράς «Happy Days», την οποία είχε δημιουργήσει το 1974.

Samantha Barks και Steve Kazee θα παίξουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο μιούζικαλ.

Τον ρόλο της Βίβιαν – του χαρακτήρα που ενσάρκωσε στην ταινία η Roberts – θα αναλάβει η Samantha Barks, η οποία υποδύεται την Επονίνη στην κινηματογραφική μεταφορά των «Αθλίων» του 2012. Αυτός θα είναι ο πρώτος της ρόλος στο Μπρόντγουεϊ. Πλάι της θα εμφανιστεί ο βραβευμένος με Tony Steve Kazee, ο οποίος έπαιξε στο Μπρόντγουεϊ τελευταία φορά το 2012 και έκτοτε έχει εμφανιστεί στις τηλεοπτικές σειρές «Shameless» και «Nashville».