«Έκλεισε» ο Bruce Willis για το «Die Hard: Year One»

die-hard-4-bruce-willis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η επόμενη ταινία της σειράς «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» θα αποτελεί πρίκουελ και συνέχεια.

Ο John McClane θα επιστρέψει για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη, με τον Bruce Willis να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους παραγωγούς. Σύμφωνα με το Digital Spy, η νέα ταινία με τίτλο «Die Hard: Year One» θα αποτελεί τόσο πρίκουελ όσο και συνέχεια στις προηγούμενες ταινίες της σειράς.

Ο Bruce Willis θα ενσαρκώσει τον σκληροτράχηλο αστυνομικό στη σύγχρονη εποχή, ενώ το πρίκουελ τμήμα της ταινίας θα διαδραματιστεί στις αρχές των 1980s, όταν ο Μακλέιν ήταν νεοσύλλεκτος. Το κάστινγκ για τον «νεότερο» Μακλέιν έχει ήδη ξεκινήσει, με τον σκηνοθέτη της ταινίας Len Wiseman να σχολιάζει στο Deadline πως η σωστή επιλογή είναι «ζωτική σημασίας», αφού «εκείνα τα γυμνά πόδια έχουν πολύ μεγάλα παπούτσια να γεμίσουν».

H πέμπτη ταινία της σειράς θα εξετάζει την ζωή του Τζον Μακλέιν πριν την πρώτη ταινία.

Στην πιο πρόσφατη ταινία της σειράς, το «Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα» του 2013, ο Μακλέιν ταξιδεύει στη Ρωσία για να βοηθήσει τον γιο του (τον οποίο υποδύθηκε ο Jai Courtney) και άθελά του (όπως πάντα) έρχεται σε σύγκρουση με τον υπόκοσμο και το οργανωμένο έγκλημα.

Αναφορικά με αυτήν την ταινία, ο Willis είχε δηλώσει τότε πως είναι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουν να τον ζητάνε να επιστρέψει με άλλες εκδοχές και ενσαρκώσεις του Die Hard», συμπληρώνοντας πως η πρώτη ταινία της σειράς είναι αξεπέραστη, με όλες τις υπόλοιπες να «προσπαθούν απλά να είναι καλές όσο εκείνη».