Liam Neeson: «Θα κάνω ταινίες δράσης μέχρι να με θάψουν»

taken-2-liam-neeson-liam-neeson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Τελικά η απόσυρση του Bορειοϊρλανδού ηθοποιού κράτησε ελάχιστο.

Πριν από δυο περίπου εβδομάδες, ο Liam Neeson ανακοίνωσε πως θα σταματούσε τις ταινίες δράσης, καθώς δεν θεωρούσε πως είναι πια πιστευτός σε αυτούς τους ρόλους. Φαίνεται όμως πως άλλαξε γνώμη, καθώς στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House» δήλωσε πως θα συνεχίσει να κάνει ταινίες δράσης.

«Δεν είναι αλήθεια, δείτε με! Μιλάτε σε παρελθοντικό χρόνο. Θα συνεχίσω να κάνω ταινίες δράσης μέχρι να με θάψουν στο χώμα. Βγαίνω από την σύνταξη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Neeson στους δημοσιογράφους.

Στη νέα του ταινία ο Neeson υποδύεται τον Mark Felt, τον πληροφοριοδότη του FBI με το κωδικό όνομα «Βαθύ Λαρύγγι» στην υπόθεση του Γουότεργκεϊτ. Η δράση του Felt υπήρξε καταστροφική για τον Λευκό Οίκο και ο πρόεδρος Nixon αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν το σκάνδαλο βγήκε στη δημοσιότητα.

Προτού επιστρέψει στις ταινίες δράσεις, ο Neeson παίζει στο ιστορικό δράμα για το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ.

«Αυτή ήταν μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή στην ιστορία της Δύσης, όταν ένας πρόεδρος και η ομάδα του προέβησαν σε εγκληματικές πράξεις και αποδείχτηκε πως λειτουργεί η ελευθερία του Τύπου. Αποδείχτηκε πως λειτουργεί η δημοκρατία και πρέπει να το θυμόμαστε αυτό» σχολίασε για το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ και το μήνυμα της ταινίας.