Η Julia Louis-Dreyfus ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού

Julia-louis-dreyfus
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Ας πολεμήσουμε όλους τους καρκίνους και ας κάνουμε την καθολική ιατρική περίθαλψη πραγματικότητα» τόνισε στο μήνυμά της η δημοφιλής ηθοποιός.

Με μια λιτή ανάρτηση στο Twitter, η Julia Louis-Dreyfus ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη για καθολική ιατρική περίθαλψη. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, η δημοφιλής ηθοποιός έλαβε τη διάγνωση μια μέρα πριν την βράβευση της με Emmy για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά «Veep».

«Μια στις οχτώ γυναίκες έχουν καρκίνο του μαστού. Σήμερα, είμαι μια από αυτές. Τα καλά νεά είναι πως έχω την πιο λαμπρή ομάδα οικογένειας και φίλων να με στηρίζει και να με φροντίζει, καθώς και μια φανταστική ασφάλεια μέσω του συνδικάτου μου. Τα κακά νέα είναι πως δεν είναι όλες οι γυναίκες τόσο τυχερές, οπότε ας πολεμήσουμε όλους τους καρκίνους και ας κάνουμε την καθολική ιατρική περίθαλψη πραγματικότητα» έγραψε στο Twitter η ηθοποιός.

Τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης δεν άργησαν να έρθουν από φίλους και συναδέλφους της, με τον δημιουργό της σειράς «Veep», Armando Iannucci, να σημειώνει πως «είναι δυνατόν να είναι κανείς αξιοπρεπείς και μαχητικός την ίδια στιγμή».

Η Christina Applegate, η οποία είχε αντιμετωπίσει και νικήσει την ίδια ασθένεια στο παρελθόν, εξέφρασε την συμπαράστασή της, ενώ η Anna Kendrick εκθείασε την Louis-Dreyfus επειδή μίλησε ανοιχτά για άλλους που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.