Η Kate Winslet πρωταγωνίστρια στα νέα «Avatar»

kate-winslet Mark Blinch
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Tον Δεκέμβριο του 2020 θα κυκλοφορήσει η πρώτη από τις τέσσερις συνολικά συνέχειες που σχεδιάζει ο James Cameron.

Έχουν περάσει δυο δεκαετίες από τότε που η Kate Winslet πρωταγωνίστησε τον «Τιτανικό» και πλέον θα συνεργαστεί ξανά μαζί με τον James Cameron στις νέες ταινίες της σειράς «Avatar». Η παραγωγή των δυο πρώτων (από τις τέσσερις συνολικά) συνεχειών ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και, σύμφωνα με τον Cameron, η Βρετανίδα ηθοποιός θα υποδυθεί τον χαρακτήρα Ronal.

«Η Kate και εγώ ψάχναμε να κάνουμε κάτι μαζί για 20 χρόνια, μετά τη συνεργασία μας στον “Τιτανικό”, η οποία είναι από τις πιο ευχάριστες της καριέρας μου. Ανυπομονώ να φέρει τον χαρακτήρα της Ronal στη ζωή» σχολίασε ο σκηνοθέτης των ταινιών για την νέα συνεργασία του με την Winslet.

Πέραν της αποκάλυψης του Cameron, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με τον χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει η βραβευμένη με Όσκαρ Winslet. Μαζί της θα εμφανιστούν οι Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver και Cliff Curtis από την πρώτη ταινία, καθώς και ένα καστ νεότερων ηθοποιών.

Η πρώτη συνέχεια στο «Avatar» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του τον Δεκέμβριο του 2020 και η δεύτερη ένα χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2021. Η τέταρτη και πέμπτη ταινία της σειράς θα προβληθούν τον Δεκέμβριο του 2024 και 2025 αντίστοιχα.