Ο Ben Affleck αποδέχεται τις κριτικές για το «Batman v Superman» και επιφυλάσσεται για το μέλλον

batman-ben-affleck
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Το «Justice League» θα είναι πιο διασκεδαστικό και ανάλαφρο, τονίζει ο «Σκοτεινός Ιππότης».

Το «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης» είχε όλα τα φόντα να γίνει η σπουδαιότερη ταινία υπερηρώων, όμως το αποτέλεσμα ήταν ομολογουμένως απογοητευτικό. Εάν μάλιστα δεν υπήρχε η πρωτόγνωρη επιτυχία της «Wonder Woman» – τόσο στα box office, όσο και με τους κριτικούς και κοινό – το κινηματογραφικό μέλλον των ηρώων της DC θα ήταν δυσοίωνο (ρωτήστε τον Green Lantern).

Ο νέος «Σκοτεινός Ιππότης», ο βραβευμένος με Όσκαρ Ben Affleck, πρόσφατα μίλησε για την ταινία που σκηνοθέτησε ο Zack Snyder, σημειώνοντας: «Καταλαβαίνω όταν ο κόσμος λέει πως είναι πολύ σκοτεινή ή με εντελώς διαφορετικό τόνο από αυτό που έχουν συνηθίσει να βλέπουν σε μια ιστορία με τον Batman και πιστεύω ότι είναι δίκαιο το σχόλιο».

Πολλές από τις κριτικές κατά της ταινίας έχουν να κάνουν με τις επιλογές του σκηνοθέτη Zack Snyder, ο οποίος όμως θα έχει λιγότερη εμπλοκή στις μελλοντικές ταινίες των ηρώων της DC. Κάνοντας λόγο για «φυσική εξέλιξη», ο Affleck τόνισε πως με το «Justice League» ο Snyder «θέλησε να κάνει μια ταινία πιο διασκεδαστική, λίγο πιο ανάλαφρη που δεν θα επιβαρύνονταν από το έντονο μελόδραμα». Το «Justice League» θα προβληθεί στις 16 Νοεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες.