Οι νέοι φάκελοι των «X-Files» ανοίγουν το 2018

x-files-season-11
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για την 11η σεζόν της θρυλικής σειράς επιστημονικής φαντασίας.

Μετά από έναν λήθαργο, τα «X-Files» επέστρεψαν στη μικρή οθόνη το περασμένο έτος, αφήνοντας ανάμεικτα συναισθήματα και αποσπώντας κριτικές. Παρά τις αμφιβολίες και ενστάσεις, η σειρά που δημιούργησε ο Chris Carter θα επιστρέψει για τον ενδέκατο κύκλο της που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Από το πρώτο teaser το οποίο προβλήθηκε στο Comic Con της Νέας Υόρκης, γίνεται αντιληπτό πως οι πολυδαίδαλες συνωμοσίες θα συνεχίσουν να αποτελούν κεντρική θεματική της σειράς, ενώ η αναζήτηση του γιου που έχουν αποκτήσει ο Mulder (David Duchovny) και η Scully (Gillian Anderson) αναμένεται να παίξει κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς.

Παράλληλα, ο νέος κύκλος θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του εικονικού Cigarette Smoking Man (William B. Davis) στο προσκήνιο, ο οποίος στο τέλος του δέκατου κύκλου έβαλε σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να διασπορά ενός ιού μέσω αεροψεκασμών. Μαζί του επιστρέφει και το αφεντικό των Mulder και Scully στο FBI, ο Walter Skinner (Mitch Pileggi), καθώς και η Annabeth Gish στον ρόλο της Monica Reyes.

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου γυρίστηκαν οι πέντε πρώτες και η δέκατη σεζόν της σειράς. Όπως και ο προηγούμενος κύκλος της σειράς, έτσι και ο επερχόμενος, θα αποτελείται από έξι επεισόδια.