Άλλη μια κλεφτή ματιά στον Rami Malek ως Freddie Mercury

live-aid-concert-wembley-stadium-wembley-stadium PA
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Ο σκηνοθέτης της βιογραφικής ταινίας για τον τραγουδιστή των Queen μοιράστηκε μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Ο Bryan Singer δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και μοιράστηκε μέσω Instagram μια φωτογραφία του Rami Malek ως Freddie Mercury, από τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας «Bohemian Rhapsody» για τον τραγουδιστή των Queen. Όπως αναφέρει ο Αμερικανός σκηνοθέτης, κυρίως γνωστός για τις ταινίες «X-Men», στην λεζάντα της φωτογραφίας, «Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και έπρεπε να μοιραστώ αυτή τη φωτογραφία από το iPhone».

Αρχικά, τον ρόλο του Mercury είχε αναλάβει ο Sacha Baron-Cohen (ο δημιουργός του Ali G, του Μπόρατ και άλλων κωμικών χαρακτήρων), αλλά τελικά αποχώρησε από την παραγωγή μετά από έντονες διαφωνίες με τα μέλη των Queen, Brian May και Roger Taylor, οι οποίοι εκτελούν χρέη παραγωγών στην ταινία. Ο Baron-Cohen αντικαταστάθηκε στη συνέχεια από τον σχετικά άγνωστο Remi Malek, ενώ μέσα στο καλοκαίρι ανακοινώθηκε και το υπόλοιπο καστ της ταινίας.

Fox / Nick Delaney

Η πρώτη φωτογραφία με τον Rami Malek ως Freddy Mercury.

Ο Ben Hardy, ο οποίος έπαιξε πρόσφατα στο «X-Men: Απόκαλιψ» θα ενσαρκώσει τον ντράμερ Roger Taylor, ο Gwilym Lee, με εμφανίσεις σε ταινίες όπως «Ο τουρίστας» και «Isle of Dogs», θα υποδυθεί τον κιθαρίστα Bryan May, ενώ o Joe Mazzello του «Jurassic Park» και της σειράς «The Pacific» τον μπασίστα John Deacon. Ο Mike Myers φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν ρόλο την ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2018.