Η Hilary Swank έρχεται να αποκαλύψει έναν απατηλό κόσμο

hilary-swank Jordan Strauss
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «I Am Mother».

Παράλληλα με τον ρόλο της στο τηλεοπτικό δράμα «Trust» για την απαγωγή του John Getty από τον Danny Boyle, η Hilary Swank ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «I Am Mother» του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη Grant Sputore.

Το «I Am Mother» διαδραματίζεται στο μέλλον, όπου ένα ρομπότ, ονόματι «Μητέρα», έχει αναλάβει να μεγαλώσει μια νέα γενιά ανθρώπων, μετά την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους στον πλανήτη. Η Clara Rugaard θα παίξει το ρόλο ενός εκ των ανθρώπων που έχει μεγαλώσει το ρομπότ σε αυτό το διάστημα.

Ο κόσμος της νεαρής κοπέλας όμως έρχεται ανάποδα, όταν ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά ο χαρακτήρας της Hilary Swank, μέσα στα αίματα και ισχυριζόμενη ότι ο κόσμος δεν είναι όπως φαίνεται. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Michael Lloyd και τα γυρίσματα στηνότια Αυστραλία έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Είναι προνόμιο που καλωσορίζουμε την Hilary Swank στην ταινία μας. Είναι μια αξιοθαύμαστη ερμηνεύτρια που πάντα δείχνει τεράστια δέσμευση και ειλικρίνεια στην οθόνη. Είμαι ενθουσιασμένος για το ταξίδι που έχω μπροστά με την Hilary και την ταλαντούχα Clara Rugaard» δήλωσε στο Variety ο σκηνοθέτης της ταινίας. Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία εξόδου για την ταινία του Sputore.