Στο νοσοκομείο με αναφυλακτικό σοκ κατέληξε ο Gerard Butler

gerard-butler Richard Shotwell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Έκανε υπερβολικές ενέσεις με δηλητήριο μελισσών για μυϊκούς πόνους, οι οποίες του προκάλεσαν αναφυλακτικό σοκ.

Ο ηθοποιός Gerard Butler εισήχθη στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας, «Παγκόσμιος Κίνδυνος: Geostorm». Ο Butler όμως δε νοσηλεύτηκε για κάποιο stunt, αλλά λόγω αναφυλακτικού σοκ που έπαθε όταν έκανε μια ένεση με το δηλητήριο 23 μελισσών.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του, το δηλητήριο των μελισσών αποτελεί παραδοσιακή θεραπεία για την αντιμετώπιση μυϊκών πόνων, αλλά ο ίδιος παραδέχεται ότι το παράκανε. Έχοντας ακούσει για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του δηλητηρίου, αποφάσισε να δοκιμάσει τη θεραπεία, μετά από 12 ώρες γυρισμάτων.

Press Association / Ian West

Ο Jeff Goldblum βρήκε εξωπραγματική την εμπειρία του Butler και συνέστησε να εμπιστευόμαστε την επιστήμη.

Αρχικά του έκαναν μια ένεση, την οποία βρήκε «ενδιαφέρουσα» και στη συνέχεια έκανε άλλες 10, οι οποίες του προκάλεσαν αναφυλακτικό σοκ και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Εκεί του εξήγησαν πως είχε πάρει το δηλητήριο 23 μελισσών Ο Butler κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ και η εμπειρία δεν τον πτόησε, αφού τέσσερις μέρες αργότερα δοκίμασε ξανά, πιστεύοντας πως είχε πάρει υπερβολική δόση. Καλεσμένος στην ίδια εκπομπή ήταν και ο Jeff Goldblum, ο οποίος σχολίασε πως έχει κάνει «πολλά γελοία πράγματα στη ζωή, αλλά αυτό είναι τρελό», ενώ τόνισε πως «πρέπει να εμπιστευτούμε την επιστήμη».

Η Gwythem Paltrow έχει πειραματιστεί με την θεραπεία με το δηλητήριο των μελισσών.

Ο Butler δεν είναι ο πρώτος μεγάλος ηθοποιός που δοκιμάζει τη θεραπεία με το δηλητήριο των μελισσών. Η Gwyneth Paltrow έχει πειραματιστεί με την επίπονη θεραπεία στο παρελθόν, τονίζοντας στην ιστοσελίδα ευζωίας που διατηρεί, το Goop, πως «είναι πραγματικά απίστευτα» τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεραπείας, το δηλητήριο των μελισσών μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση παθήσεων όπως την ρευματοειδή αρθρίτιδα, την σκλήρυνση κατά πλάκας, τις δερματικές βλάβες και την χρόνια κνίδωση.