Julia Roberts και Lucas Hedges συμπρωταγωνιστούν στο «Ben Is Back»

Julia-roberts-lucas-hedges
ΤΡΙΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Ένας νεαρός επιστρέφει ξαφνικά σπίτι του την παραμονή των Χριστουγέννων και τίποτα δεν θα ξανά το ίδιο.

Η ερμηνεία του Lucas Hedges στη δραματική ταινία «Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα» του Kenneth Lonergan απέφερε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ στον νεαρό ηθοποιό, κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πατέρα του, Peter Hedges. Έτσι, λοιπόν, πατέρας και γιος θα συνεργαστούν στην ταινία «Ben Is Back», με τον πατέρα να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και το σενάριο, ενώ ο γιος θα συμπρωταγωνιστήσει με τη βραβευμένη με Όσκαρ, Julia Roberts.

Ο Hedges υποδύεται έναν γοητευτικό αλλά και συνάμα προβληματισμένο νεαρό, ο οποίος επιστρέφει στο πατρικό σπίτι απροσδόκητα την παραμονή των Χριστουγέννων, δημιουργώντας προβλήματα στην οικογένειά του. Η μητέρα του, την οποία ενσαρκώνει η Roberts, είναι μεν χαρούμενη που επέστρεψε ο γιος της, αλλά γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και οι επόμενες 24 ώρες θα είναι καθοριστικές για τις ζωές όλων.

Η Julia Roberts πρωταγωνιστεί στην δραματική ταινία «Wonder».

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο στη Νέα Υόρκη. Η επόμενη ταινία της Julia Roberts που θα προβληθεί στους κινηματογράφους είναι το δράμα «Wonder» από τον Stephen Chbosky με τον Owen Wilson και τον Jacob Tremblay, ενώ μετά το «Ben Is Back» θα ξεκινήσει τα γυρίσματα πάνω στη δραματική σειρά «Homecoming» για την Amazon Studios.

K Period Media / Claire Folger

Ο Hedges προτάθηκε για το Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του στο «Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα».

O Hedges, από την πλευρά του, εμφανίζεται στις ταινίες «Lady Bird» και «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri», ενώ αυτή την περίοδο κάνει τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας «Boy Erased» από τον Joel Edgerton με την Nicole Kidman και τον Russell Crowe.