Kevin Sorbo: «Ο Versace με παρενόχλησε σεξουαλικά»

kevin-sorbo
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Πριν γίνει γνωστός ως τηλεοπτικός «Ηρακλής», ο ηθοποιός εργάστηκε στον χώρο της μόδας.

Στον απόηχο του σκανδάλου Harvey Weinstein, πολλοί καλλιτέχνες και ηθοποιοί έχουν αποφασίσει να μιλήσουν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους, μεταξύ των οποίων ορισμένα από τα μεγαλύτερα και γνωστά ονόματα του κινηματογράφου και της μουσικής. Σε συνέντευξή του στο podcast του Adam Carolla, ο Kevin Sorbo, γνωστός κυρίως για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Ηρακλής», αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Gianni Versace το 1984.

Εκείνη την εποχή ο Sorbo έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και ο Ιταλός μόδιστρος ήθελε τον ηθοποιό να εμφανιστεί στις πασαρέλες του, λόγω του ύψους του. Όπως σημειώνει ο ηθοποιός, αρχικά ο Versace τον καλούσε σε διάφορα βραδινά πάρτι, όπου καλεσμένοι ήταν προσωπικότητες όπως η Sophia Loren, o Richard Gere και ο Luciano Pavarotti. Όσο όμως περνούσε ο καιρός, οι καλεσμένοι όλο και λιγόστευαν, οπότε τελικά βρίσκονταν μονάχα ο Sorbo και ο Versace.

AP

O Gianni Versace δολοφονήθηκε στην ηλικία των 50 ετών, στο σπίτι του στο Μαϊάμι, τον Ιούλιο του 1997.

Σε μια από τις συναντήσεις του, ο Versace φέρεται να έκανε πρόταση συνεργασίας στον Sorbo για να εμφανιστεί σε επιδείξεις μόδας και στη συνέχεια του έπιασε το πόδι. Ο 59χρονος ηθοποιός εξήγησε αμέσως στον Ιταλό σχεδιαστή μόδας πως είναι ετεροφυλόφιλος, με τον Versace να του απαντάει πως δεν τον απασχολεί, αφού η αρρενωπότητά του ήταν ο λόγος για τον οποίο του άρεσε.

Παρά το γεγονός ότι ο Sorbo απέρριψε τον Versace, οι δυο διατήρησαν την φιλία τους και ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε ορισμένες επιδείξεις μόδας. Ο ίδιος πάντως σχολίασε στο Hollywood Reporter πως το φαινόμενο των «δοκιμαστικών» υπήρχε ανέκαθεν στον χώρο του θεάματος, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν τον ενδιαφέρει.