Δεν θέλει να ακούει για φεστιβάλ μουσικής η Emma Thompson

emma-thompson Michael Sohn
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

«Μπήκα στο mosh pit όταν έπαιζαν οι Arctic Monkeys και πιέστηκα τόσο πολύ που σκέφτηκα τώρα θα πεθάνω» δήλωσε η Βρετανίδα ηθοποιός.

Η Emma Thompson μίλησε για τις «ζοφερές» εμπειρίες της όταν πήγε στο φεστιβάλ μουσικής του Reading το 2014, ενώ αποκάλυψε πως νόμιζε ότι θα πεθάνει κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Arctic Monkeys. Η εμπειρία ήταν μάλιστα τόσο κακή, που ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξαναπάει στο φεστιβάλ.

«Υπήρχαν 90.000 έφηβοι και εγώ με τον 54χρονο φίλο μου. Αρχικά σκεφτόμουν πόσο ωραία ήταν, μέχρι που έγιναν δύο πράγματα. Πρώτα, μπήκα στο mosh pit όταν έπαιζαν οι Arctic Monkeys και πιέστηκα τόσο πολύ που σκέφτηκα τώρα θα πεθάνω

«Το δεύτερο περιστατικό είναι ότι υπεχείλισαν οι τουαλέτες υπερχείλισαν και έπρεπε να τις διασχίσεις. Στην κυριολεξία κόλαση. Ήταν ζοφερά» σχολίασε η ηθοποιός για το δεύτερο συμβάν που την έκανε να μην θέλει να ξαναπάει στο φεστιβάλ.

Οι Arctic Monkeys έχουν ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για τον έκτο κατά σειρά δίσκο τους, τον οποίο θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, αλλά η Thompson λογικά θα έχει τη δυνατότητα να τους δει ζωντανά σε ένα πιο καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.