Ποιος έχει κλέψει την καρδιά της Sandra Bullock;

sandra-bullock
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η χολιγουντιανή σταρ ετοιμάζεται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον φωτογράφο Bryan Randall.

Μετά το διαζύγιό της από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Jesse James, η Sandra Bullock ετοιμάζεται να ξανανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νύφη, αυτή την φορά με τον Bryan Randall. Η Bullock και ο Randall είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο περίπου χρόνια και τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν έντονες φήμες πως σύντομα θα παντρευτούν.

Ο 51 ετών Randall είναι επαγγελματίας φωτογράφος και διευθύνει τη δική του επιχείρηση, την Bryan Randall Photography. Την δεκαετία του 1990 είχε δουλέψει ως μοντέλο και έκανε φωτογραφίσεις για περιοδικά όπως το Harper’s Bazaar και το Vogue Paris, ενώ συμμετείχε στις διαφημιστικές καμπάνιες οίκων μόδας όπως Hugo Boss και Saint Laurent.

Ο μελλοντικός σύζυγος της Bullock έχει μια ενήλικη κόρη από προηγούμενη σχέση – την Skylar – και φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά στο μέλλον. Σύμφωνα με το Us Weekly, ο Randall συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή των δυο παιδιών της Bullock, με την οποία έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά μαζί.

Στο παρελθόν ο Randal είχε δεσμό με την Paris St. John – κόρη του Kristoff St. John της τηλεοπτικής σειράς «Ατίθασα νιάτα» και της μποξέρ Mia St. John. Τον Σεπτέμβριο του 2015, η Mia St. John μίλησε στο Us Weekly όπου και χαρακτήρισε τον Randall ως έναν «αστείο και πολύ νέο στην καρδιά» άνθρωπο. «Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα. Ο Bryan δεν ενδιαφέρεται για το χρήμα, θα μπορούσε να ζει από τη γη» είχε σχολιάσει τότε η St. John.