Δείτε την έξυπνη στολή της Gwyneth Paltrow για το Halloween

gwyneth-paltrow Jordan Strauss
ΤΡΙΤΗ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Είναι μεν λίγο μακάβρια, αλλά άκρως πετυχημένη, ενώ αποκαλύπτει το μαύρο χιούμορ της ηθοποιού.

Η Gwyneth Paltrow είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το βραβείο καλύτερης στολής στο φετινό Halloween, αφού, πέραν του ότι της κόστισε ελάχιστα να την φτιάξει, δείχνει ότι έχει αίσθηση του χιούμορ.

Όπως βλέπετε, φορώντας ένα απλό κουτί πάνω στο κεφάλι της, η ηθοποιός έδωσε απάντηση στο ερώτημα «τι είναι μέσα στο κουτί» του Brad Pitt στο «Seven» του David Fincher. Έτσι, με ελάχιστο κόστος και κόπο, «ντύθηκε» όπως καταλήγει ο χαρακτήρας της στο επικό θρίλερ, ενώ η επιλογή και η φαντασία της Paltrow δείχνουν ότι έχει αίσθηση του μαύρου χιούμορ.

🎃

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Αξίζει να σημειωθεί πως η στολή της Paltrow δεν θα υπήρχε, εάν η New Line Cinema είχε καταφέρει να επιβάλει τις επιθυμίες της. Οι παραγωγοί της ταινίας προτιμούσαν αρχικά να υπάρχει το κεφάλι ενός σκύλου ή κάτι παρόμοιο μέσα στο κουτί στο συνταρακτικό τέλος της ταινίας. Τελικά όμως η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο σκηνοθέτης να παραλάβει το πρωτότυπο σενάριο του Andrew Kevin Walker και ο Fincher με τον Pitt να επιμείνουν να παραμείνει το τέλος ως είχε.

Εκτός λοιπόν από ένα από τα πιο αγωνιώδη κινηματογραφικά φινάλε, η επιμονή των δύο είχε ως αποτέλεσμα και μια από τις πιο «πετυχημένες» στολές Halloween δυο δεκαετίες αργότερα.