Και κατά του Dustin Hoffman κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην 17χρονη

dustin-hoffman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η συγγραφέας Anna Graham Hunter ισχυρίζεται ότι ο βραβευμένος ηθοποιός τη θώπευσε και την ενέπλεξε σε σεξουαλική συζήτηση στη διάρκεια γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς του 1985, Death of a Salesman.

«Ήταν ένα αρπακτικό και εγώ ήμουν ένα παιδί και αυτό που έκανε ήταν σεξουαλική παρενόχληση», εξηγεί η  Anna Graham Hunter.

«Μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια την πρώτη μου μέρα στο πλατό και το έκανα», έγραψε δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. «Με φλέρταρε, με άγγιξε στα οπίσθια και μου μιλούσε για σεξ. Ένα πρωί πήγα στο δοκιμαστήριό του για να τον ρωτήσω τι θα ήθελε για πρωινό. Με κοίταξε χαμογελώντας και είπε: “Θα πάρω ένα πολύ καλά βρασμένο αυγό και μια ελαφρά βρασμένη…κλειτορίδα”. Έμεινα άφωνη, κλείστηκα στην τουαλέτα και έβαλα τα κλάματα».

Παρόμοια επεισόδια συνεχίστηκαν, σύμφωνα με την 49χρονη σήμερα Anna, η οποία θέλησε να καταγγείλει το περιστατικό αλλά άνθρωποι από το γύρισμα την συμβούλευσαν να μην τον κάνει και τιναχτεί η σειρά στον αέρα.

Ο Hoffman απάντησε στις καταγγελίες απολογούμενος: «Έχω τεράστια εκτίμηση στις γυναίκες και νιώθω φρικτά αν στο παρελθόν έκανα το οτιδήποτε που έφερε κάποια σε δυσάρεστη θέση. Λυπάμαι. Δεν είναι ενδεικτικό του ποιος άνθρωπος είμαι».