Οι «Πόλεμοι των Άστρων» θα συνεχίσουν για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια

star-wars-i-autokratoria-antepitithetai-autokratoria-antepitithetai
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ήδη καταστρώνονται σχέδια με τους νέους χαρακτήρες της σειράς για μια μελλοντική τριλογία.

Το μεγάλο αφεντικό της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, επιβεβαίωσε τις φήμες πως υπάρχουν σχέδια για ταινίες της σειράς «Πόλεμοι των Άστρων» για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια. Το πολυαναμενόμενο όγδοο επεισόδιο της βασικής σειράς με τίτλο «The Last Jedi» θα κάνει την πρεμιέρα του μέσα στον Δεκέμβριο.

Ίσως μάθουμε και τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια ο τελευταίος Jedi, ο Luke Skywalker.

«Καθόμαστε τώρα και συζητάμε για τις ιστορίες Star Wars των επόμενων δέκα ετών και εξετάζουμε πού μπορεί να πάμε αφηγηματικά» δήλωσε η Kennedy στην εκπομπή «The Star Wars Show». Η Kennedy συμπλήρωσε πως στα σχέδια μετά το ένατο επεισόδιο της σειράς περιλαμβάνονται οι νέοι χαρακτήρες Ray, Poe, Finn και BB-8. Συνεχίζοντας, εξήγησε πως στόχος της Lucasfilm είναι να συνεργαστεί με άτομα που έχουν πρωτότυπες ιδέες για το franchise, τονίζοντας πως «οι δυνατότητες είναι ατελείωτες».

To «Star Wars: Rebels» αφηγείται ιστορίες που διαδραμίζονται ανάμεσα στα Επεισόδια ΙΙΙ και ΙV.

Παράλληλα με τη βασική ιστορία του franchise, η οποία ξεδιπλώνεται μέσω των τριλογιών, η Lucasfilm έχει ρίξει αρκετό βάρος σε animated τηλεοπτικές σειρές (όπως το «Star Wars: Rebels» που διαδραματίζεται ανάμεσα στην prequel και την original τριλογία), ενώ έχει ξεκινήσει την παραγωγή μιας ανθολογίας αυτοτελών ταινιών που λειτουργούν συμπληρωματικά.

Η πρώτη ταινία, το «Rogue One» αποκάλυψε πως οι επαναστάτες απέκτησαν τα σχέδια για το διαστημικό υπερόπλο της Αυτοκρατορίας, ενώ η δεύτερη ταινία – η οποία κυκλοφορεί το 2018 – θα αφηγηθεί την ιστορία του Han Solo. Στα σκαριά βρίσκεται και μια τρίτη ταινία, η οποία μάλλον θα επικεντρωθεί στις περιπέτειες του Obi Wan Kenobi, δασκάλου των Anakin και Luke Skywalker, τον καιρό που ζούσε ως ερημίτης στον πλανήτη Tatooine.