Θα αναζητήσει θεραπεία ο Kevin Spacey

house-of-cards
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αυτό δήλωσε δια του εκπροσώπου του καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Kevin Spacey ανακοίνωσε πως ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα αναζητήσει θεραπεία, καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες για αρπακτική συμπεριφορά και σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Spacey έχει αποφασίσει βρει τη θεραπεία που χρειάζεται, ενώ ο εκπρόσωπος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε άλλη δήλωση.

Όλα ξεκίνησαν με την αποκάλυψη του Antony Rapp, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο Spacey του επιτέθηκε όταν ήταν 14 ετών, ενώ στη συνέχεια πολλοί ηθοποιοί κατήγγειλαν τον ηθοποιό για ανάρμοστη συμπεριφορά όταν ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στο Old Vic του Λονδίνου από το 2004 έως το 2015. Ένας καλλιτέχνης που ήρθε σε επαφή με τον Spacey τον κατηγόρησε ευθέως για παιδεραστία.

Το Old Vic εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη θλίψη και αποτροπιασμό του για τις κατηγορίες και κάλεσε όσους έχουν περάσει τραυματικές εμπειρίες με τον Spacey να προβούν σε καταγγελίες με απόλυτη εχεμύθεια. Ένας πρώην υπάλληλος του θεάτρου ομολόγησε στον Guardian πως «όλοι μας κρατούσαμε μυστικό» τη συμπεριφορά του Spacey, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως είδε τον ηθοποιό να πιάνει άνδρες με ανάρμοστο τρόπο πολλές φορές.