O Matt Damon ζει σε «Μικρόκοσμο»

downsizing
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η νέα κοινωνική σάτιρα του Alexander Payne θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας κωμικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας στου Alexander Payne με τίτλο «Μικρόκοσμος», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Matt Damon και η Kristen Wiig.

Στο επίκεντρο της ταινίας είναι μια ομάδα επιστημόνων που επιχειρούν να λύσουν το πρόβλημα του υπερπληθυσμού μέσω της σμίκρυνσης, θυμίζοντας το «Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά». Ο Damon, η Wiig και ο Paul Safranek γίνονται εθελοντές στο επιστημονικό πείραμα, με την υπόσχεση μιας πλούσιας και άνετης ζωής. Όπως όμως διαπιστώνουν σχετικά γρήγορα, η ζωή στο νέο τους περιβάλλον δεν είναι τόσο ρόδινη έχει τα προβλήματά της, ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα αντιστροφής της σμίκρυνσης.

Το σενάριο του «Μικρόκοσμου» φέρει την υπογραφή του Payne και του σταθερού συνεργάτη του Jim Taylor, ενώ παίζουν επίσης οι Jason Sudeikis, Christoph Waltz, Hong Chau, Laura Dern και Neil Patrick Harris. Η ταινία θα κάνει την ελληνική πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης στις 9 Νοεμβρίου και προβληθεί αργότερα σε αίθουσες όλης της χώρας στις 4 Ιανουαρίου 2018.