Ο Thom Yorke παίρνει συνέντευξη από τον Benedict Cumberbatch

thom-yorke-benedict-cumberbatch
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι δυο αστέρες μίλησαν για το πώς κλαίει κανείς κατά παραγγελία και για το σκεπτικό πίσω από το νέο δίσκο των Radiohead.

Ο frontman των Radiohead, Thom Yorke, πήρε μια ξεχωριστή συνέντευξη από τον Benedict Cumberbatch για το νέο τεύχος του περιοδικού Interview. Οι δύο είναι καλοί φίλοι στην πραγματικότητα, οπότε η κουβέντα που έκαναν ήταν αρκετά χαλαρή.

Κατά τη διάρκειά της, οι δυο αστέρες μίλησαν για τη νέα ταινία του Cumberbatch με τίτλο «The Current War», στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται τον Thomas Edison. Αξίζει να σημειωθεί πως η τύχη της ταινίας είναι αβέβαιη, λόγω του σκανδάλου Weinstein.

Ο ηθοποιός μιλά, μεταξύ άλλων, για το πώς κατέληξε να διδάσκει σε ένα μοναστήρι στο Θιβέτ στην ηλικία των 19 ετών και τις κακουχίες που αντιμετώπισε, ενώ ο Yorke αποκαλύπτει πως το τελευταίο άλμπουμ των Radiohead γράφτηκε για να ακουστεί κατά τη διάρκεια ταξιδιού με αυτοκίνητο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, οι δυο φίλοι συζητούν για τα φιλιά και τη σημασία ενός ηθοποιού να μπορεί να κλαίει κατά παραγγελία. «Πιθανότατα έχω κλάψει πάνω στην τουαλέτα. Προσπαθώ πάντως να μην το κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Cumberbatch.

Μπορείτε να διαβάσετε την σπαρταριστή συνέντευξη των δυο φίλων πατώντας εδώ.