Tarantino καλεί DiCaprio, Pitt και Jackson

leonardo-dicaprio-brad-pitt-samuel-l-Jackson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι φόνοι που διέπραξαν οι ακόλουθοι του Charles Manson θα βρίσκονται στο επίκεντρο της επόμενης ταινίας του εκκεντρικού σκηνοθέτη.

Ο Quentin Tarantino φαίνεται πως υπολογίζει τον Leonardo DiCaprio για την ένατη ταινία του, η οποία θε εστιάζει στους φόνους που διέπραξαν οι ακόλουθοι του Charles Manson. Αρχικά η ταινία θα ήταν παραγωγή της The Weinstein Company, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο σκηνοθέτης έλυσε τη συνεργασία του με την εταιρεία και ψάχνει για νέα στέγη.

Reuters

O Tarantino ψάχνει για νέο στούντιο παραγωγής μετά το σκάνδαλο Weinstein.

Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως ο Tarantino θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον DiCaprio και έχει ετοιμάσει έναν ρόλο ειδικά για αυτόν. Αντίστοιχα, ο Tarantino έχει ετοιμάσει συγκεκριμένους ρόλους για τον Brad Pitt και τον Samuel L Jackson. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει επέλθει συμφωνία με κανέναν από τους τρεις ηθοποιούς.

Η νέα ταινία του Tarantino εστιάζει στην «οικογένεια» και στα θύματα του Charles Manson, παρά στον ίδιο τον διαβόητο δολοφόνο. Τα φαβορί για τον ρόλο της Sharon Tate - η οποία ήταν οχτώ μηνών έγκυος και παντρεμένη με τον Roman Polanski όταν δολοφονήθηκε - είναι η Margot Robbie και η Jennifer Lawrence, χωρίς βέβαια να αποκλείονται εκπλήξεις.

AP

Οι ακόλουθοι του Charles Manson δολοφόνησαν την Sharon Tate (έγκυος και παντρεμένη με τον Roman Polanski) και άλλα τέσσερα άτομα το 1969.

Εφόσον βρεθεί το κατάλληλο στούντιο, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το επόμενο έτος, ώστε να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2019. Παρά το γεγονός όμως ότι ο Tarantino παραμένει περιζήτητος στο Χόλυγουντ, η Disney δύσκολα θα ενδιαφερθεί, αφού οι ταινίες του είναι ακατάλληλες για ανήλικους.