Uma Thurman και Michelle Pfeiffer σχολιάζουν τις εξελίξεις στο Χόλυγουντ

uma-thurman-michelle-pfeiffer
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οργή και περηφάνεια για τις αποκαλύψεις και τις αντιδράσεις στα φαινόμενα σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης εκφράζουν οι δυο γυναίκες.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις στο Χόλυγουντ αναφορικά με την κουλτούρα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης έχουν προκαλέσει τεράστιους τριγμούς στον χώρο του θεάματος, με νέες καταγγελίες να γίνονται γνωστές κάθε μέρα. Για πολλά χρόνια κυριαρχούσε ο νόμος της σιωπής και, όπως φαίνεται, η περίπτωση του Harvey Weinstein δεν ήταν η μοναδική. Άλλωστε, πέραν του παραγωγού έχουν γίνει σοβαρές καταγγελίες κατά του James Toback, του Brett Ratner και του Kevin Spacey.

Η Uma Thurman πρόσφατα ρωτήθηκε για το θέμα και απάντησε πως θα περιμένει να νιώσει «λιγότερη οργισμένη» προτού συζητήσει το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλυγουντ. «Δεν έχω κάποιο μαζεμένο soundbite, γιατί έχω μάθει πως δεν είμαι παιδί και έχω μάθει πως όταν μιλάω με οργή συνήθως μετανιώνω για τον τρόπο κατά τον οποίο εκφράζομαι. Όποτε περιμένω να νιώσω λιγότερο οργισμένη. Όταν είμαι έτοιμη, θα πω αυτά που έχω να πω» δήλωσε με εμφατικό τρόπο η Thurman στο Entertainment Tonight.

Η Michelle Pfeiffer από την πλευρά της εξέφρασε την περηφάνεια της για τον τρόπο κατά τον οποίο η βιομηχανία του θεάματος έχει αντιδράσει στις πρόσφατες καταγγελίες. «Δεν πρέπει να υπάρχουν αρνητικά σχόλια του Τύπου για το Χόλιγουντ γιατί η βιομηχανία του κινηματογράφου ενισχύθηκε περισσότερο από τη στιγμή που έγιναν όλα αυτά», σημείωσε η ηθοποιός στο Assosiated Press.