Κατηγορίες βιασμού ανηλίκου κατά Charlie Sheen

charlie-sheen Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Sheen αρνείται πως βίασε τον 13χρονο συμπρωταγωνιστή του Corey Haim στα γυρίσματα της ταινίας «Lucas».

Μιλώντας στο National Enquire, ο πρώην ηθοποιός Dominick Brascia ισχυρίστηκε πως ο Corey Haim τού είχε εκμυστηρευτεί πως ο Charlie Sheen τού επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Lucas» το 1986. Ο Sheen τότε ήταν 19 ετών. Εκπρόσωπος του Sheen επικοινώνησε με το Hollywood Reporter και αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Brascia.

Στα απομνημονεύματα που εξέδωσε το 2013, ο Corey Feldman, συνάδελφος και στενός φίλος του Haim, αναφέρεται σε ένα συμβάν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της συγκεκριμένης ταινίας. Ο Feldman είχε γράψει πως «ένας ενήλικας άνδρας έπεισε [τον Haim] πως ήταν απόλυτα φυσιολογικό για μεγαλύτερους άνδρες και νεαρά αγόρια στη βιομηχανία να έχουν σεξουαλικές σχέσεις, αφού αυτό κάνουν όλοι».

Οι Sheen και Haim συμπρωταγωνίστησαν στο «Lucas» το 1986.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου ο Brascia είχε κατηγορηθεί πως είναι ο ανώνυμος άνδρας που αναφέρει ο Feldman. Ο Haim, ο οποίος δεν κατάφερε να καταξιωθεί ως ηθοποιός μετά την ενηλικίωσή του, πέθανε από πνευμονία τον Μάρτιο του 2010, στην ηλικία των 38 ετών.

Όπως ο Haim, έτσι και ο Feldman γνώρισε τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο τη δεκαετία του 1980, αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Για πολλά χρόνια έλεγε πως υπάρχουν κυκλώματα παιδεραστίας στο Χόλυγουντ, ισχυριζόμενος πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πολλές φορές όταν ήταν έφηβος.

Corey Haim και Corey Feldman είχαν παίξει μαζί σε πολλές ταινίες, όπως το κλασσικό «Lost Boys».

Αν και μέχρι τώρα είχε αποφύγει να κατονομάσει τους φερόμενους παιδεραστές, οι πρόσφατες συνταρακτικές αποκαλύψεις των περιπτώσεων Weinstein και Spacey τον ώθησαν να αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ηθοποιό John Grissom. Ο Feldman με τον Haim είχαν παίξει μαζί σε δύο ταινίες, το 1988 και 1989.

Παράλληλα, ο Feldman αναζητά χρηματοδότηση για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για το σοβαρό θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάματος. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, έγινε γνωστό πως οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες έχουν ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την ύπαρξη κυκλωμάτων παιδεραστίας στο Χόλυγουντ.