Τι έκανε την Angelina Jolie να χορέψει επί σκηνής;

angelina-jolie-dancing-on-stage-governor-awards
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η ηθοποιός έκανε τον «χορό του κινηματογράφου» στα Governors Awards και έλαβε δυνατό χειροκρότημα.

Η Angelina Jolie είχε προετοιμάσει έναν συγκινητικό λόγο που θα εκφωνούσε στην βράβευση της Γαλλίδας σκηνοθέτιδας Agnès Varda στα Governors Awards που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, αλλά δεν ήταν έτοιμη για χορό.

Καθώς αποδεχόταν το τιμητικό βραβείο Όσκαρ για τη σημαντική προσφορά της στον κινηματογράφο, η 89χρονη Varda δήλωσε: «Απόψε θέλω να χορέψω τον χορό του κινηματογράφου». Κάπως έτσι λοιπόν η Varda άρχισε να χορεύει επί σκηνής, με την Jolie να μην μπορεί να αντισταθεί για πολύ και να τη συνοδεύει με μερικές δικές της φιγούρες.

Πέρα από τα πολλά επιτεύγματα στον χώρο του κινηματογράφου, η Jolie τόνισε πως σε προσωπικό επίπεδο η Varda της έχει υπενθυμίσει «τη σημασία της χαράς», κάτι το οποίο η Γαλλίδα σκηνοθέτης απέδειξε για άλλη μια φορά επί σκηνής με το χαμόγελο, τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της.

Το χειροκρότημα του κοινού – στο οποίο βρίσκονταν μεγάλοι αστέρες του κινηματογράφου όπως ο Tom Hanks, ο Steven Spielberg, o Jake Gyllenhaal, ο James Franco, η Emma Stone, ο Robert Pattinson και ο Andrew Garlfield – ήταν ιδιαίτερο θερμό και ενθουσιώδες. Η επόμενη εμφάνιση της Varda επί σκηνής θα γίνει στα Όσκαρ που έχουν προγραμματιστεί για τις 4 Μαρτίου, όπου ενδέχεται να δείξει τις χορευτικές της κινήσεις ξανά.

Μπορείτε να δείτε τις χορευτικές επιδόσεις των δυο εδώ